Travel studiehverdag i vente? Disse appene gjør deg mer effektiv.

Det finnes en rekke apper som kan gjøre hverdagen som student enklere og mer oversiktlig. Vi har spurt ekspertene om råd. Fra venstre: Hans-Petter Nygård-Hansen, Maja Testad, Kristiane Aateigen og Isabelle Ringnes.

Ekspertene deler sine anbefalinger.

Det er studiestart, og mange studenter har travle måneder med fulle timeplaner i vente. Telefonen er kanskje mest kjent for å stjele tid og oppmerksomhet, men enkelte apper kan gjøre studiehverdagen mer strukturert, effektiv og produktiv.

Vi har spurt fire eksperter om deres tips:

  • Kristiane Aateigen (30) har en bachelor i anvendt datateknologi og står bak Instagram-kontoen @snillegucci med over 40.000 følgere. Der deler hun tips og triks blant annet om teknologi.
  • Isabelle Ringnes (33), teknologigründer.
  • Maja Testad (26) er nettopp ferdig med en bachelor i informatikk. I høst begynner hun på masteren. I tillegg er hun sosiale medier-ansvarlig ved Institutt for informatikk ved Universitetet i Oslo og nestleder i en studentforening.
  • Hans-Petter Nygård-Hansen (50), teknologiekspert med utdanning fra Norges Informasjonstekniske Høgskole hvor han spesialiserte seg innenfor databaseutvikling og programmering.

Les hele saken med abonnement