Snapchat har blitt helt annerledes

Lanserer «Chat 2.0».

Videochatting og ringing har blitt tett integrert i nye Snapchat.
  • Tek.no
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Bilde— og videodelingsappen Snapchat er en populær app somstadig er i utvikling, og nå melder blant andreTechCrunchat de mange brukerne får enda flere redskaper til sin disposisjon.

Den nye «Chat 2.0»-oppgraderingen som ble kunngjort på Snapchats offisielleblogg, innebærer et helt nytt utseende på meldingsdelen av Snapchat.

Først og fremst er det en nytale- og videokommunikasjonen som skal gjøre samtaler med venner både mer levende og mer sømløse.

Enklere video- og stemmechat

NYTT: Slik forklarer Snapchat de nye funksjonene. Foto: Snapchat

Med oppgraderingenkan du sende avgårde chat-meldinger, og deretter starte stemme— eller videochatting med én gang ved hjelp av ett enkelt trykk når vennene dukker opp.Det er altså ikke nødvendig at du allerede har en samtale på gang med vennene dine. Dersom vennene ikke er til stede kan du også sende små stemme- eller videoklipp med meldinger eller reaksjoner som kjøres i GIF-lignende looper.

Dette gjørde nye knappene:

nysnap.jpg
  • Send bilde lagret på mobilen.
  • Ring via Snapchat (bruker Wi-Fi)
  • Send en Snap
  • Start videosamtale. Hold inne for å sende en liten animasjon av deg selv.
  • Send «Klistremerker».

200 klistremerker

Det skal i tillegg bli mulig å veksle fritt og sømløst mellom de ulike måtene å kommunisere på, slik at man for eksempel kun kan velge å lytte eller kikke på video avhengig av hvordan omstendigheten endrer seg underveis.

Ikke minst inneholder oppgraderingen også 200 nye «klistremerker», og de merkene som er relatert til tekst du har skrevet vil automatisk dukke opp når du trykker klistremerke-knappen.

Utrullingen av Snapchat-oppgraderingen har allerede startet både på Ios— og Android-plattformen.

**Snapchat fikk nylig en annen stor oppgradering:

Nå kan du lage egne geofiltre, men det blir ikke gratis**

Har du fått med deg:

Publisert: