Dette lanserer Apple i kveld

Det er duket for både en ny Iphone og Ipad.

EVENT: «Let us loop you in» har Apple valgt å kalle kveldens event.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

I kveld klokken 19.00 norsk tid er det igjen duket for en Apple-lansering, eller «Let us loop you in» som Apple har valgt å kalle eventet.

Hva eksakt Apple planlegger å trekke opp av lanseringshatten når Apple-sjef Tim Cook entrer scenen i Cupertino i California, er det som vanlig ingen andre enn Apple selv som vet.

Men det har ikke manglet på rykter og spekulasjoner. Her er noen av de heteste tipsene:

Ny «billig-Iphone ». Det har lenge vært spekulert i at Apple er på gang med en erstatter til dagens Iphone 5C og 5S. En rimelig Iphone med fire tommers skjerm for dem som ikke ønsker eller kan kjøpe seg en Iphone 6 (S).

Bedre maskinvare enn dagens 5S/5C modell er en selvfølge, og det spekuleres blant annet i at den nye firetommeren vil få det samme kameraet som sitter i Iphone 6S.

Og hva skal den hete? Spekulasjonene går i flere retninger, og både Iphone 5SE og Iphone 6C er hete navnekandidater.

Ny Ipad . I høst lanserte Apple sin gigantiske Ipad Pro med 12,9 tommers skjerm. Mange tror den vil få følge av en ny og mindre Pro-modell med 9,7 tommers skjerm.

Så spørs det om Apple bryr seg om å lage en egen Apple Ipad Air 3. Mange tror en 9,7 tommers Pro-modell med støtte for

Les også

Apple Pencil

også vil fungere som en etterfølger til Ipad Air 2 som har vært på markedet i snart halvannet år. Vi er spente på hva det vil bety for prisen.

Ios 9.3. Siste versjon av Apples operativsystem for mobile enheter har så langt kun vært tilgjengelig for utviklere og betatestere. Mange tror den vil gjøres tilgjengelig for nedlastning i dag. TVos 9.2 er også en snakkis på ryktebørsen.

Nye Apple Watch remmer . De færreste tror vi får se Smart Watch 2 før senere i år, men mye kan tyde på at Apple vil vise frem en ny vårkolleksjon av remmer til Apple Watch. Forfengelighet skal ikke undervurderes.

Fasit får vi først i kveld fra klokken 19.00 og utover.

Kan Apple ta opp kampen mot Tesla?

Les også

Apple vil lage elbil

Advarer mot lånetelefoner:

Publisert: