Nå skal det bli lettere å ha knust hjerte på Facebook

Du kan slippe å se hva ekskjæresten gjør.

KJÆRLIGHETSSORG? Nå tester facebook ut en "hjertemedisin" som skal gjøre brudd enklere. I det minste på Facebook.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Facebook lager en egen teknisk løsning som de tester ut i USA: Er det slutt med kjæresten, skal du slippe å se noe av han eller henne i feeden din.

Når du endrer sivilstatusen din på Facebook fra å være i et parforhold til singel, får du nye valg som skal gjøre situasjonen lettere.

Du trenger ikke å blokkere ekskjæresten eller slutte å være venn med han eller henne. Og eksen får ikke vite hva du har gjort.

Testen er foreløpig bare for folk i USA, og bare på mobil.

Pass på denne!

Les også

Advarer mot sikkerhetsrisiko med Apples «Siri»

Mer behagelig å slå opp

BEGRENS: Facebook vil la deg begrense hva din tidligere flamme kan se. FOTO: Facebook

Facebook skriver i et blogginnlegg med tittelenImproving the Experience When Relationships Endat de håper endringene vil hjelpe folk til å endre forhold på Facebook lettere, på en mer behagelig måte og med en følelse av kontroll.Facebook har gode grunner til å holde brukerne sine glade, skriverAP. Folk som ikke liker det som kommer opp i feeden, kan komme til å bruke Facebook sjeldnere, og dermed får ikke Facebook vist dem annonser og får ikke informasjon om hva de interesserer seg for.

Sjekk de bildene:

Les også

Føler du deg også «sugd» inn i mobilen?

En milliard facebookbrukere

Facebook ble etablert i februar 2004 og har utviklet seg til å bli det mest populære sosiale nettverket. I august i år nåddeantallet daglige brukere en milliard.

Mark Zuckerberg, 31 år gamle grunnleggeren av Facebook, regnes som verdens 16. rikeste mann, med en formue som av finanstidsskriftet Forbes er anslått til 34,8 milliarder dollar (289,9 mrd norske kroner).

Denne saken handler om hvordanFacebook tjener mer på reklameinntekter.

Zuckerberg lanserer stadig nye fremtidsvisjoner, blant annet vil han spre internett og Facebook gjennom satelitter, fly og droner til øde områder i Afrika.

Publisert: