TV 2 gjengir innhold i trusselbrevet i Hagen-saken

TV 2 gjengir torsdag meningsinnhold fra trusselbrevet som Tom Hagen fant i boligen på Lørenskog da han kom hjem og oppdaget at kona Anne-Elisabeth var borte.

Publisert Publisert

Boligen til Anne-Elisabeth Hagen i Sloraveien på Lørenskog der hun forsvant 31. oktober i fjor. Foto: Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

  • NTB

I huset i Sloraveien på Lørenskog fant Hagen klokken 13.30 den 31. oktober i fjor trusselbrevet fra en ukjent motpart som skrev at de hadde tatt Anne-Elisabeth Hagen. Politiet har flere ganger det siste året kommentert innholdet i det sju-åtte sider lange brevet, men ikke ønsket å gjengi det som sto skrevet.

TV 2 skriver torsdag at de har sett et utdrag av det som skal være en ordrett gjengivelse av deler av brevet, som ifølge kanalen er skrevet på gebrokkent norsk og inneholder flere skrivefeil.

Dette er meningsinnholdet: «Vi har din kone, Anne-Elisabeth. Dersom du vil se henne igjen, må du lese og følge instruksjonene. Dersom du involverer politi og media, putter du press på oss».

Forfatteren av brevet skriver videre at Hagen vil bli drept dersom politiet kontaktes. Ifølge kanalen inneholder brevet dessuten detaljert informasjon om hvordan Tom Hagen skal betale ut ni millioner euro i kryptovaluta. I tillegg er det skrevet at Hagen-familiens hus er overvåket.

Publisert