Etterforsker tre voldtekter

Tre kvinner skal ha blitt voldtatt i løpet av helgen.

NTB

Politiet i Kristiansund har ingen mistenkte etter at en 17 år gammel jente anmeldte en voldtekt søndag morgen. Voldtekten skal ha skjedd på strekningen fra Bestemors hage til Vanndamman. Jenten er undersøkt ved sykehuset i Kristiansund.

Politiet, som fikk melding om saken klokken 6.30, ber om tips fra folk som har sett noe, eller som kan sitte med informasjon.

Ukjent gjerningsmann

I Oslo er en mann pågrepet og siktet for å ha voldtatt en kvinne i en leilighet i Oslo søndag morgen.

Politiet i Bodø etterforsker en voldtekt anmeldt av en kvinne i slutten av 20-årene natt til søndag.

— Gjerningsmannen er ukjent, og politiet ønsker derfor kontakt med mulige vitner, sier politiadvokat Margrete Torseter i Salten politidistrikt.

Hun er spesielt interessert i observasjoner på strekningen mellom sentrum og Fredensborgveien mellom klokken 1.30 og 2.15 søndag.

Ingen våpen

Ifølge anmeldelsen ble kvinnen overfalt mens hun spiste nattmat på vei bort fra Bodø sentrum. Voldtekten skal ha skjedd i en hage i krysset Fredensborgveien-Torggata, og ut fra kvinnens forklaring kan det ha gått folk forbi stedet mens overgrepet skjedde. Kvinnen skal ikke ha blitt påført skader utover selve voldtekten.

— Jeg kjenner ikke til andre skader. Det ble heller ikke truet med eller brukt våpen, men gjerningsmannen dekket kvinnens munn og ansikt med hendene, opplyser Torseter til NTB. Hun kan ikke gi noen beskrivelse av gjerningsmannen.

— Vi har ikke noe som er så klart at vi ønsker å gå ut med det nå, legger hun til.