Her bruker de Galaxy S6 Active som hockeypuck

Men overlever den?

GLAD: Du bør være glad for at dette ikke er din telefon. Her blir Galaxy S6 Active brukt som hockeypuck. FOTO: YouTube/Skjermdump/Unbox Therapy/Tek.no, montasje.
  • Tek.no
  • Torstein Norum Bugge
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Om du er av typen som liker å se elektronikk – og spesielt smartmobiler – bli brutalt skutt, sprengt eller brukket i småbiter, så finnes det nok av Youtube-kanaler dedikert til formålet.

Men har du noen gang sett en mobil bli brukt som hockeypuck, kanskje? Ikke vi heller. Før nå.

Det erPhoneArenasom melder om at en Galaxy S6 Active, Samsungs tøffing-utgave av Galaxy S6, har blitt satt på dennenokså utradisjonelle prøven.

Bak påfunnet står mannen bak Youtube-kanalenUnbox Therapy, som – i anledning julen, selvfølgelig – skaffet seg fem Galaxy S6 Active-enheter og hyret inn et hockeylag.

Hvordan det gikk kan du selv se i videoen under, oguten å røpe for mye kan vi vel si at selv ikke tøffe telefoner som S6 Activeer spesielt glad for å bli dengt rundt av hockeykøller:

Panasonics super-TV: Vi har aldri sett maken til bildekvalitet

I utgangspunktet en ganske tøff telefon

Her er fire av de fem telefonene fra testen. Nummer to fra venstre overlevde – imponerende nok! FOTO: YouTube/Skjermdump/Unbox Therapy

Én av Galaxy S6 Active-enhetene i videoen overlevde altså strabasene, noe som strengt tatt er ganske imponerende.Det er trolig ikke mange andre mobiltelefoner på markedet som ville gjort det samme, men S6 Active er tross alt både vann— og støvtett (IP68) og i tillegg også støtsikker.

Mange andre har også tidligere bevist at S6 Activetåler masse, for eksempel ved å slippe den fra overtre meter rett ned i et flislagt gulv, la den liggeenhalvtime under vannog ved åkjøre over denmed en bil.

Er du Samsung-eier?

Her er Samsungs oppdateringsplan for Android 6.0 Marshmallow

Nyttigere enn vi trodde: Vi tester seks forskjellige sporingsbrikker

Overraskende?

Publisert: