Tilbakekaller brownies fra Toro

Varsku til nøtteallergikere.

TREKKES TILBAKE: Kan inneholde spor av mandler.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Toro Brownies kalles tilbake. Det gjelder et parti merket Best før 26.08.2017. Produktet kan inneholde spor av mandler, og kan gi allergiske reaksjoner hos personer med nøtteallergi, skriver Orkla Foods Norge i en pressemelding.

Tilbakekallingen kommer etter at en kvinne fikk en voldsom allergisk reaksjon etter å ha spist Toro Brownies, skriver tv2.no.

Det er bare en snau uke siden Toro og Orkla måtte kalle tilbake et av sine produkter, da de fant spor av egg i tomatsupper og bernaisesaus. Også Ikea trakk tilbakeet produkt for noen dager siden, grunnet innhold av nøtter.

Advarer mot å gi peanøtter til barn under fem år:

Les også

2-åring satte peanøtter i halsen, operert tre ganger

Kaste eller returnere produktet

— Vi vil be folk om å sjekke om de har Toro Brownies hjemme med denne best før-datoen. Om de finner produkter med den aktuelle datoen, ber vi dem om enten å kaste dem eller returnere dem til oss. Vi vil gi erstatning for produkter som sendes inn til oss, sier Paul Jordahl, administrerende direktør i Orkla Foods Norge ifølge pressemeldingen.

— Maten vår skal være i henhold til deklarasjon og trygg å spise, og er den ikke det så er det vår plikt å trekke den fra markedet. Vi tar denne saken svært alvorlig, og vil gå gjennom alle våre rutiner, sier han.

Les også:

Publisert: