Lanseringstidspunktet til Apple Watch er nå offisielt

Selskapets toppsjef avslørte når den vil dukke opp i butikkhyllene.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

De siste spekulasjonene vi hørte var at Apples smartklokkeApple Watchskulle komme ut i mars, men nå har Apples toppsjef Tim Cookbekreftet at den først dukker opp på markedet i april.

Dette kom frem da Cook la frem selskapets kvartalstall i går. Hanskal ikke ha sagt mer om prisen, men vi vet fra før at klokken vil komme i tre ulike utgaver, og at den billigste vil koste fra 349 dollar i USA, altså rundt 2800 norske kroner.

Apple er relativt sent ute på smartklokkemarkedet og har allerede flere konkurrenter, men det er ventet at detførst er med Apple Watch atsmartklokker blir utbredt blant menigmann,og ikke hovedsakelig for teknologi— og gadgetentusiaster.

LES OGSÅ:

Slik fungerer Apple Watch

Tre forskjellige utgaver

Bling-bling. Apple Watch kommer også i en gull-versjon. FOTO: NTB Scanpix

Vi har hørt hint og rykter om Apples smartklokke siden sommeren 2013, og det har sakte men sikkert kommet flere og flereopplysninger og spekulasjoner om hva elektronikkgiganten skulle komme med.Selv om det var langt fra bekreftet at selskapet i det hele tatt jobbet med et slikt produkt,ble «Iwatch» mye omtalt og diskutert, og nettetflorerte av hjemmelagde konseptbilder.

Uheldige og kanskje uunngåelige lekkasjer? Eller en smart markedsføringsstrategi som sørget for at Apples produkt er etterspurt og etterlengtet lenge før de i det hele tattannonserte Apple Watch?

Tek.no var til stededa Apple omsider lanserte smartklokkenog fikk sett litt nærmere på den.

Klokken kommer i tre forskjellige utgaver, utført i enten aluminium, rustfritt stål eller 18-karat gull(!). Samtlige kommer i to ulike størrelser, og de må kobles opp mot en Iphone for å kunne gjøre noe særlig mer enn å bare vise tiden.Les om alt klokken kan i denne artikkelen.

Entendu er veldig glad i Apple og bare vil sjekke ut konkurransen, eller du er svoren «Apple-motstander» og vil ha altannet enn Apple Watch, kan det være lurt å sjekke ut denne samletesten fra desember, så du vet hva du kan forvente av en smartklokke.

LES OGSÅ:

Nå kommer appene til Apple Watch

Publisert: