Twitter gjør det enklere å kommentere retweets

Har du fått med deg den nye oppdateringen?

Nå har det blitt enklere å retweete med kommentar.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Twitter er ikke kjent for å gjøre de mange og store endringene, men med sin siste oppdatering har de gitt muligheten for å retweete med kommentar, eller «retweet som sitat»som det heter i appen, et merkbart løft i brukervennligheten.

Nå er det slutt på å måtte klippe og lime eller redigere for å få plass til egen kommentar.

Meldinger med bilder ser også langt bedre ut bra ut når de retweetes, skjønt bildene blir mindre enn i originaltweeten. Noe som kan være en utfordring på de minste mobilskjermene. De nye retweetene med kommentar tar også mer skjermplass i tidslinjen.

Også PC-versjonen har blitt oppdatert. FOTO: Skjermdump

I første omgang var det PC— og Ios-brukere som fikk glede av oppdateringen, men nylig ble også en Android-versjon sluppet.Brukerreaksjonene har så langt vært overveiende positive. Men det er de som mener den oppdaterte retweet som sitat-funksjonen har skapt de reneste «Twitter-tunnelene» hvor man nærmest ramler ned i tilsynelatende endeløse rekker av retweeter med kommentar, skriver The Guardian.

Sjef for sosiale medier i NRK, Ingeborg Volan, mener oppdateringen svarer på et helt åpenbart brukerbehov for enkelt og med god plass kunne kommentere en tweet med henvisning til originalkilden.

— Mange har løst dette med å skrive «MT» eller kommentere kort foran en «RT», men det er både forvirrende og gir plassproblemer. Derfor er Twitters oppdatering glimrende, sier Volan.

PS! Sjekk at du har du oppdatert til siste versjon av Twitter app-en. Det gjør du i App Store og Google Play.

Følg oss på Twitter og Meerkat: @GeirAmundsenog@RIKSdigital

Les også:

Publisert: