Hva skjedde med klimaet? Og hva skjer fremover?
BTs sjefredaktør har laget egne podkast-episoder om klimakrisen. Her kan du høre alle.

Hør i BT-appen | Hør i Spotify | Hør i Itunes
I høst samlet toppmøtet i Glasgow statsledere fra hele verden for å diskutere klimaendringene.
I forkant av konferansen snakket BTs sjefredaktør Frøy Gudbrandsen med mennesker som kan gjøre oss litt klokere om hva som skjer.
Her finner du alle klimaepisodene av podkasten «Hva skjedde?»
Du kan høre dem i vinduene nedenfor, i BT-appen, Spotify, Itunes eller der du til vanlig hører på podkast.
Skriv gjerne til oss på hvaskjedde@bt.no.
Midt i innspurten av klimaforhandlingene møter Frøy Gudbrandsen klima- og miljøminister Espen Barth Eide (Ap) for å snakke om hva som kan komme ut av toppmøtet.
Carine Smith Ihenacho er direktør for eierskap i Oljefondet, og har innflytelse på over 9000 selskaper verden over. Hvordan påvirker klimatrusselen Oljefondets investeringer? Og hvordan kan klimatoppmøtet påvirke markedet?
Nå begynner klimatoppmøtet i Glasgow, men hva skal de egentlig forhandle om? Henrik Hallgrim Eriksen er kanskje den som vet aller best hva som skjer når verden samles for å løse klimakrisen.
Jørgen Randers er en av pionerene innen forskning på bærekraft. Han mener han har hatt løsningen på klimaproblemet i femti år. – Hør hvor enkelt det er, sier han.
Pål Eitrheim er fornybarsjef i Equinor. Han har en nøkkelrolle i det grønne skiftet. Hvorfor går det ikke raskere?
Anja Bakken Riise er leder i Framtiden i våre hender. Selv om hun jobber med miljøvern, var hun langt unna målet da hun prøvde å kutte egne klimautslipp.
Kikki Kleiven er direktør på Bjerknessenteret for klimaforskning. Hun forteller at nedbøren har økt kraftig i Norge de siste tiårene. Og mer skal det bli.
BT-journalist Atle Andersson har dekket klimaet i 20 år. Han forteller hva som skjer på et klimatoppmøte.