Slår Iphonen seg plutselig av? Nå lover Apple å rette feilen.

Innrømmer feil på Iphone 6S.

DÅRLIG BATTERI: Et lite antall Iphone 6S-telefoner produsert mellom september og oktober i fjor kan ha feil i batteriet.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Noen brukere sliter med at 6S-telefonene slår seg av — selv om de har mye batteri igjen.

Apples hjemmesiderskriver de at feilen kun gjelder et veldig lite antall Iphone 6S-telefoner produsert i september og oktober 2015, skriver E24.no.

Bytter batteri

De går ikke ut med serienummer på telefonene det gjelder, men oppfordrer kunder om å kontakte sin lokale Apple-forhandler for å få rettet feilen.

Batteriet byttes da kostnadsfritt hvis det viser seg at det er problemet. Telefoner med skader eller andre andre feil vil ikke rettes opp.

Fikk du med deg denne?

Les også

Canal Digital og Get varsler dyrere bredbånd for kabelkutterne

Har du tips om denne saken? Send oss en epost!

Mer Iphone-trøbbel

Dette er ikke den eneste Iphone-feilen Apple sliter med om dagen. Nylig tok omsider Apple bladet fra munnen når det gjelder det såkalte «touch disease»-problemet hvor Iphone 6-eiere oppleverat skjermen slutter å fungere, og det vises en grå stripe øverst på skjermen. En feil som første gang ble omtalt i august.

Apple har lagt ut informasjon om det se kaller et «Multi-Touch Repair-program for Iphone 6 Plus», hvor de tilbyr berørte kunder å få reparert skjermen for 1650 kroner.

Årsaken til at kundene må betale selv, er at Apple mener feilen er et resultat av brukerfeil, nærmere bestemt at telefonen har blir mistet flere ganger på et hardt underlag. Et krav om brukerbetaling som har måttet tåle mye kritikk.

Les også

TEST: Ikke kjøp trådløse øreplugger før du har lest dette

Få mer om Apple:

Les også

Vi har testet nye Iphone 7, og er ikke nødvendigvis mektig imponert over endringene.

Les også

Fem ting du kommer til å merke med Ios 10

Publisert: