Tesla-gründeren vil bosette oss på Mars

Vi du være med? Reisen skal «bare» ta 80 dager.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Skal vi overleve som art må vi tenke utover egen planet mener Elon Musk, som planlegger et interplanetarisk transportsystem med 1000 raketter og egen by med én million innbyggere på Mars.

Det glade vanvidd eller et snev av realisme fra mannen som er kjent for å ha større gjennomføringsevne enn de fleste? Vi tar diskusjonen.

Denne uken byr Teknologimagasinet også på en mengde annet spennende stoff. Kun én uke etter Gopro lanserte sin første drone tar kinesiske DJI opp kampen med sin splitter nye sammenleggbare drone «Mavic». Hvilken er best?

Kan Iphone 7 Plus matche speilrefleksen?

MASKINLÆRING: Maskinlæring, to kameraer og hundre milliarder prosesser for ett bilde. Men blir det bra? FOTO: Marcio Jose Sanchez / TT / NTB Scanpix

Vi har også testet «portrettfunksjonen» på Iphone 7 Plus. Kan du oppnå det samme resultatet som med et skikkelig speilreflekskamera?Til dels ja, men som du ser i videoen er det spesielt ett problem den «smarte» teknikken ikke takler.

På farten? Hør sendingen som podkast (dersom spilleren ikke fungerer for deg kan du prøve å høre den i et nytt vinduher):

Under kan du se hele foredraget til Musk om «flerplanets»-fremtiden:

Hvilken er mest vanntett?

Les også

I dette spannet ligger en Iphone 7 og en Galaxy S7

Les også

Han reiser verden rundt for å opplyse om farene med Facebook

Er det greit?

Publisert: