TV 2-journalist Torgeir Foss er død

Sovnet stille inn på Stavanger Universitetssykehus på årets siste dag.

Publisert Publisert

DØDE NYTTÅRSAFTEN: I hans siste dokumentarfilm, «Det er deg vi er glad i», hadde Torgeir Foss selv hovedrollen og fortalte sin historie etter at han ble lam. Foto: HELGE SKODVIN

  • NTB

TV 2-journalist Torgeir Foss døde nyttårsaften, 59 år gammel. Foss sovnet stille inn på Stavanger Universitetssykehus med konen Anette og de fire eldste sønnene til stede, skriverTV 2.

Foss ble innlagt på sykehuset 22. desember, og ble overflyttet til intensivavdelingen 28. desember.

— Det er med inderlig sorg vi har mottatt melding om at en kjær kollega har gått bort, sier TV 2s nyhetsredaktør Jan Ove Årsæther.

Foss jobbet i mange år som TV 2s journalist ved kanalens Stavanger-kontor.

— Torgeir var no-nonsense-journalisten med stor J, som trosset utfordringer og tenkte blanke nyheter fra morgen til kveld. Men han var også i aller høyeste grad en familiekjær pappa. Våre tanker går nå til Anette og guttene, sier Årsæther.

Foss ble lam fra halsen og ned da han falt ned fra et tre i hagen sin i Stavanger i mars i fjor.

Torgeir Foss har laget mange dokumentarfilmer for TV2. I hans siste dokumentarfilm, «Det er deg vi er glad i», hadde han selv hovedrollen og fortalte sin historie etter at han ble lam. Han filmet selv ved hjelp av et hodekamera for å dokumentere hvordan livet på sykehus ser ut fra pasientens side.

Foss etterlater seg kone og seks barn.

Publisert