Spiste steroider før massakrene

Anders Behring Breivik tok steroider for å bygge seg opp før terroraksjonene.

SPISTE STERIODER: Breivik skrev i februar at vekten økte fra 86 til 93 kilo etter seks uker på steroider. «Jeg har aldri vært fysisk sterkere enn jeg er i dag», skryter han.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 11 år gammel

Det går frem av det omfattende manifestet han publiserte på internett like før eksplosjonen i Oslo og skytetragedien på Utøya.

Dagboken hans gir en grundig, daglig innføring i hvordan han planla massakrene over lang tid. Han belønnet seg selv med god mat, og han tok steroider for å bygge opp muskelmasse.

Gjorde ham mer aggressiv

Han skrev i februar at vekten økte fra 86 til 93 kilo etter seks uker på steroider. «Jeg har aldri vært fysisk sterkere enn jeg er i dag», skryter han.

Han brukte steroidene winstrol og dianabol (DBOL). Men etter hvert ble han bekymret for at steroidene gjorde ham mer aggressiv.

1. juli skrev Behring Breivik «Det er nå gått åtte dager siden jeg ble tvunget til drastisk å kutte ned på winstrol-inntaket, og to dager siden jeg gikk tom for både winstrol og DBOL. Jeg merker små symptomer på muskelsvinn (ned 3 kg fra toppen på 96 kg). Jeg har også lite igjen av no-Xplode og proteinpulver.»

Les også

[No available link text]

Les også

[No available link text]

Les også

[No available link text]

«Ikke sunt i det hele tatt»

Han skriver videre at han må få tak i mer og navngir to leverandører med fornavn.

2. juli var han bekymret for at han har gått for lenge på steroider. «Jeg er nå på min niende uke, ikke sunt i det hele tatt, og jeg er bekymret for leververdiene mine».

3. juli skrev han: «Jeg lurer på om det er mulig å få tak i spesielle «aggressivitetspiller» på markedet. Det ville trolig vært ekstremt nyttig i militære operasjoner, i hvert fall kombinert med steroider og ECA...! Det ville gjort deg til et supermenneske og enmannshær i to timer! <3»

Publisert: