Lenovo skal vise frem mobiler med bøyelige skjermer

Lyst på en mobil du kan folde sammen?

VISE: Lenovo skal snart vise frem dette produktet.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

IFA-messen går av stabelen tidlig neste måned, og tradisjonen tro har produsentene begynt å kaste ut agn til de teknologihungrige massene.

Nå har verdens største PC-produsent Lenovo sluppet en teasersom viser hva vi har i vente fra det kinesiske selskapet, og det ser ut til at bøyelige skjermer er blant godbitene.

Teaseren byr blant annet på et glimt av et nettbrett med svært fleksibel skjerm som tilsynelatende kan foldes sammen til en mobiltelefon på midten.

Her er den første mobilen med Googles «supersyn»-teknologi

Skal også vise frem «armbåndsmobil»

Dette produktetviste Lenovo også såvidt frem i juni, sammen med en mobiltelefon med bøyelig skjerm som kan «brettes» rundt håndleddet. Denne «armbåndsur»-mobilen ble vi også servert et glimt av i den nye teaseren.

Relativt lite er enn så lenge kjent om disse produktene, så en bekreftelse på at vi skal få vite mer om få uker er nok velkomment for de nysgjerrige. Hvorvidt Lenovo har en lanseringsdato for produktene er imidlertid høyst uvisst.

Moto Z-moduler

MODULER: Lenovo skal også presentere flere moduler til sin nye Moto Z-mobil. Dette er modulen Insta-Share Projector, som allerede er kunngjort. Foto: Motorola

Ellers hinter videoen også til at vi skal få se flere ekstramoduler til de nye Moto Z-mobilenesom Lenovo viste frem i juni, kalt «Moto Mods».Disse modulene festes på baksiden av mobilene med magneter og kontaktpunkter, og representerer altså et ganske unikt konsept.

Lenovo skal også vise frem de de kaller «et nytt kapittel» innen nettbrett og en helt ny type intuitivt tastatur, hva nå enn dette innebærer. IFA-messen skal avholdes fra 2. til 7. september i Berlin, og Tek.no vil være til stede under arrangementet. Lenovo-videoen kan du se under.

Mediehuset Tek er eid av TU Media.

TEST: Galaxy Note 7 er sannsynligvis markedets beste mobiltelefon

Teknologimagasinet tester vanntette mobiler:

Publisert: