Denne nye Snapchat-funksjonen kommer du til å elske

...men den finnes så langt bare til Iphone.

KAMERABYTTE: Nå kan du bytte kamera mens du filmer: Først pus, så deg selv. Illustrasjonsfoto: Torstein Norum Bugge, Teknofil.no
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Snapchat eren app veldig mange av oss bruker flittig i hverdagen. Nærmere bestemt nesten 1,5 millioner norske brukere, ifølge de siste tallene fra Ipsos MMI.

Hver gang duskal sende en snap, må du imidlertid velge mellom åbruke frontkameraet eller hovedkameraet.

Nå har Snapchat sluppet en oppdatering til Ios som legger til en svært nyttig, liten funksjon som gjør at du slipper å ta dette valget.

Når du filmer i Snapchat kan du nå nemlig dobbeltklikke på skjermen for å bytte kamera, slik at du kan få med både deg selv ogomgivelsene.

Fra før av har du kunnet dobbeltklikke for å bytte kamera før du tar opp noe eller knipser et bilde, men nå kan du altså gjøre det mens du filmer.

Dessverre har ikke Android-brukere, i skrivende stund, fått den samme muligheten.

Batterifilter

Den nyeste Snapchat-oppdateringen inneholder også et batterifilter av typen et lite ikon som legger seg på bildet du sender når du har fullt batteri eller er i ferd med å gå tom for strøm.

På listen over nye funksjoner står også verifisering via SMS når man logger på Snapchat fra en ny enhet.

I motsetning til muligheten for kamerabytte underveis når man filmer, gjelder batterifilter og SMS-varsling for både Android— og Ios-brukere.

Les også:

10 Snapchat-triks du neppe visste om 

Publisert: