Snapchat sluker batteri etter siste oppdatering

Android-brukere raser.

Snapchat.jpg
MANGE RAMMET: Norske Android-brukere er også rammet av batterifeilen, og mange er dessuten sure fordi Discover-funksjonen har fått ny plass.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Onsdag denne uken kom Snapchat med en ny oppdatering som har høstet mye kritikk fra brukerne.

For det første har de flyttet den upopulære Discover-tjenesten til Stories-seksjonen. Dette er altså innhold som Snapchat får betalt for å levere på vegne av blant andre Cosmopolitan, MTV og CNN.

For det andre viser det seg at oppdateringen har ført til at Android-appen sluker batteriet på telefonen, skriverTech Radar.

Det virker dessuten som om Snapchat selv ikke vet hva feilen skyldes. De kjørte nemlig ut en ny oppdatering rett etterpå, men heller ikke den skal ha løst problemet.

Misfornøyde Android-brukere over hele verden har derfor klagd sin nød i sosiale medier de siste dagene, skriverSide3.

Norske Snapchat-brukere raser i Google Play

KLAGER: Flere norske Android-brukere er misfornøyd med den siste Snapchat-oppdateringen. Foto: Skjermdump

NorskeAndroid-brukere er også rammet av batterifeilen, og mange er dessuten sure fordi Discover-funksjonen har fått ny plass. Flerehar derfor «belønnet» appen med én stjerne eller negativ vurdering i Google Play de siste dagene.

Batterifeilen er imidlertid ikke oppdaget på Iphone, og den later dermed til kun å gjelde Android-versjonen av Snapchat.

Snapchat har i skrivende stund hverken kommentert kritikken mot Discover-funksjonen eller batteriproblemene etter den siste oppdateringen.

Disse bør du lære deg:

Guide:6 skjulte Snapchat-triks vi elsker

Liten Snapchat-fiks gjør stor forskjell

Publisert: