VG-kommentator slutter på dagen

VG-kommentator gjennom 11 år, Frithjof Jacobsen, slutter på dagen i avisen.

Publisert: Publisert:

SLUTTER PÅ DAGEN: Frithjof Jacobsen (tv) og Anders Giæver fra VG fikk i mars i fjor prisen for Årets meningsbærer under Oslo Redaktørforenings årsmøte. Til høyre VG-redaktør Hanne Skartveit. Foto: NTB scanpix

NTB

Jacobsen (49) hadde sin siste arbeidsdag i avisen tirsdag. Det skal ikke være noen bestemt årsak til oppsigelsen, ifølge Frithjof Jacobsen selv.

– Jeg slutter fordi jeg har lyst til å gjøre noe annet. Hva det blir, vet jeg ikke ennå, for det må jeg brukte tid på å finne ut av, sier han til Medier24.

Frithjof Jacobsen har jobbet som kommentator og leder for kommentaravdelingen i VG de siste årene. Tidligere var han flere år i NRK hvor han blant annet var i Dagsnytt 18.

Fra 1994 til 2005 var Jacobsen, under navnet Biff Malibu, vokalist og frontfigur i rockebandet Gluecifer som hadde en stor fanskare i Spania og Tyskland, foruten i Norge. Bandet gjenoppsto sommeren 2017 og hadde en rekke utsolgte konserter i fjor høst. Til sommeren er flere nye konserter planlagt for bandet, ifølge Ticketmaster.

Publisert: