Dømt i grov voldssak fredag, pågrepet for ny vold søndag

En 28 år gammel mann ble fredag dømt for grov vold mot en mann i Bergen i oktober i fjor. Søndag ble han pågrepet for grov vold mot en annen mann i samme bydel.

Publisert: Publisert:

DØMT HER: Bergen tingrett. Marit Hommedal / NTB scanpix

NTB

Etter den siste voldsepisoden ble en mann lagt inn på Haukeland universitetssjukehus med bruddskader i ansiktet og i kraniet etter at han ble slått og mishandlet i en leilighet, skriver Bergensavisen.

I tillegg er en 39 år gammel mann og en kvinne siktet i saken. De tre, som skal tilhøre et kriminelt rusmiljø, ble fremstilt for varetektsfengsling i Bergen tingrett tirsdag.

39-åringen skal ha erkjent vold, men hevder han slo i selvforsvar fordi han ble angrepet. 28-åringen som er siktet for medvirkning, møtte som tiltalt i Bergen tingrett så sent som i forrige uke.

Han erkjente straffskyld for grov vold mot en 40 år gammel mann i Nye Sandviksveien i fjor, men sier han slo fordi han følte seg krenket av den homofile mannens tilnærmelser.

Offeret ble påført omfattende hodeskader, og er ennå ikke tilbake i full jobb etter hendelsen. 28-åringen ble dømt til fengsel i tre år og tre måneder og 150.000 kroner i oppreisningserstatning.

Publisert: