EP 16: Brann-kapteinen grilles: – Det kan du ikke mene?!

Episode 16: Kaptein for Brann Kvinner, Tuva Hansen, er gjest. Sammen med resten av gjengen i studio ser hun frem mot Brann-kvinnenes skjebneuke. Det blir også et gjensyn med Hansens bror, som også har en fortid i klubben. I tillegg har «Doddo» tatt en prat med bergensere på gaten om Brann-oppturen.

Publisert: Publisert:

Episode 15: For å markere Branns opprykk til Eliteserien, har Ballspark-showet fått besøk av klubbens daglige leder, Christian Kalvenes. Han får flere umulige dilemmaer av Anders Pamer. I tillegg har «Doddo» møtt Brann-spillerne, som mimrer tilbake til sine høydepunkter fra drømmesesongen.

Gamst før lokaloppgjøret: – Hva Brann gjør, driter jeg i

Episode 14: Ballspark-showets sommerferie er omsider over. I denne episoden får gjengen i studio en hilsen fra en gammel venn. I tillegg forsøker Brann-spillerne selv å forklare hvordan de har blitt så gode. Du får også det siste før lørdagens lokaloppgjør på Åsane Arena.

Se Ballspark-showets sommeravslutning: – Jeg kan ikke huske sist Brann var så gode

Episode 13: Anders Pamer kan ikke huske sist Brann var så gode og «Doddo» forklarer hvorfor Brann-turen kommer til å fortsette. Han har også besøkt de aller yngste Brann-supporterne og utløser latterkrampe i studio. Alt dette og mye mer i Ballspark-showets sommeravslutning!

Her forsøker han å psyke ut Brann-kapteinen: – Er dere sterke nok mentalt?

Episode 12: I den tolvte episoden av Ballspark-showet tar gjengen i studio blant annet et dypdykk i Brann-oppturen, hvor «Doddo» har en streng beskjed til de andre. I tillegg kommer det endelige svaret på om Mathias Dyngeland og Sivert Heltne Nilsen klarer Ballsparks spektakulære utfordring.

Refser Brann-spillerens frieri: – Hva holder du på med?!

Episode 11: Brann-spillerne forteller hva de har bedrevet i ferien. En av dem mottar en tirade fra Anders Pamer. I tillegg diskuterer gjengen i studio det mulige salget av David Møller Wolfe og ser frem mot Branns neste kamp.

– Kan ikke huske sist jeg hadde det så gøy

Episode 10: Brann hylles etter å ha kverket Mjøndalen-spøkelset og Håkon Lorentzen forklarer hva som har gjort Brann til et vinnerlag. I tillegg tar gjengen i studio et dypdykk i målfeiringer og ser frem mot Søndagens store Stadion-fest.

Dette er det verste Brann-treneren vet: – Jeg spør meg selv hver dag hvorfor jeg orker

Episode 9: Målfabrikken Brann fortsetter produksjonen! I denne episoden avslører Brann-spillerne hvilken supportersang de like aller best. Brann-kapteinen hylles mens en annen spiller spås en lysende fremtid. I tillegg får du vite hva «Doddo» elsker, som Eirik Horneland avskyr.

Se Ballsparks favorittmål fra Brann-historien: – Jeg kan ikke skjønne at noen kan mene noe annet

Episode 8: Hva er egentlig tidenes peneste Brann-mål? «Doddo» har en klar favoritt, men det viser seg å være flere kandidater. Se video av flere perler i sendingen. Du får også møte to av nøkkelspillerne på Gatelaget, oppskriften på Brann-seier mot Fredrikstad og en appell om Mathias Rasmussen.

Den nye helten, de rare målene og talentene som ser kamp med Store Stå

Episode 7: Ballspark viser og snakker om Brann-historiens mest absurde mål.

Lagkameratens ritual får Brann-keeperen til å reagere

Episode 6: Doddo har sjekket Brann-spillernes mer og mindre rare kampritualer. Ballspark har vært på Brann 2-kamp og på cupfinaletur med Vegard Leikvoll Moberg. Og så er det snart alvor igjen: Håkon Lorentzen og Anders Pamer advarer mot en tøff kamp.

Publikum koker for Brann. – Ingenting er gøyere.

Episode 5: Bergen har mobilisert for Brann. – Jeg vet ikke helt hva som har skjedd, sier Anders Pamer full i beundring.

Doddo ringte Brann-helten. Nå mener Ballspark Moberg må inn på laget.

Episode 4: Doddo og Håkon Lorentzen er enige: Vegard Leikvoll Moberg har fortjent en startplass mot Sogndal. Se Ballspark-sendingen og gjenopplev kaoset da Brann sørget for seier og en pangstart på sesongen.

Et grisete lag, rett og slett!

Episode 3: I denne episoden snakker Ballspark-gjengen om hva Brann må tenke på før de møter Oslo-laget som arvet pornomillioner.Brann-profilenes mest romantiske steder

Episode 2: Brann skal snart møte Åsane, der Ballsparks egen Håkon Lorentzen spiller. Og Doddo har vært på Brann-trening for å høre om Brann-profilenes mest romantiske steder.Årets tabelltips

Episode 1: Det er lite pessimisme å finne i studio, med tanke på hvor Brann havner på tabellen. Direkte opprykk, tror Ballspark-gjengen.

Publisert: