08:40:36Følg trafikkendirekte

Er du rammet av uværet? Trykk gjerne på tipsknappen og fortell hva som skjer der du er!
Eller send oss tips og bilder: 
 Ring 02211 / SMS til 2211 / epost / last opp bilder og video her.

Få trafikkmeldinger rett i Messenger-appen.

Siste innlegg

Tips oss
 • 06:11 av Anne Elin Hovden

  Bra kjøreforhold mandag morgen

  Vegtrafikksentralen melder om stort sett bare og våte veier mandag morgen og bra kjøreforhold. Mannskaper har vært ute i natt over hele fylket og saltet veiene. Den eneste meldingen om glatte veier i morgentimene, er for Trengereid. Men også her er mannskaper ute nå. Alle fjelloverganger er åpne.

 • i går18:12 av Malene Indrebø-Langlo

  Vegtrafikksentralen: – Kraftig snøfall langs kysten

  Statens vegvesen/E39 Romarheimsdalen

  Søndag kveld melder Vegtrafikksentralen om kraftig snøfall langs kysten, mye snø i veibanen og glatte veier. 

  – Akkurat nå er alle fjellovergangene åpne, men langs kysten, spesielt i Øygarden, Austrheim og i Sunnfjord i Sogn og Fjordane snør det veldig mye, sier trafikkoperatør Marianne Hove. 

  Hun forteller at de har entreprenører ute på alle tre steder, men at det snør så tett at det er vanskelig å holde veien bar. 

  – Brøytemannskapet forteller at det ikke får snudd engang før veiene er like nedsnødd. Vi gjør det vi kan, men ber folk kjøre etter forholdene, være tålmodige og beregne litt ekstra tid, sier Hove. 

  I Sogn og Fjordane melder Statens vegvesen om stort sett fine forhold. 

  – I område Førde, Askvoll og Solund snør det godt. Det er meldt mer nedbør utover kvelden, men så lenge det temperaturene holder seg på minussiden, skal dette gå bra, sier trafikkoperatør Jan Erikstad.

  Statens vegvesen/E39 Aarbergsdalen
 • i går12:55 av Atle Andersson

  Åpent på Vikafjellet

  Veien over Vikafjellet åpner igjen klokken 13.00 etter oppryddingsarbeid. Veien har vært stengt på grunn av rasfare tidligere i helgen.  Alle fjellovergangene mellom øst og vest er i 13-tiden søndag åpen for fri ferdsel.

 • i går08:24 av Atle Andersson

  Ber folk kjøre forsiktig

  - Vi har alle biler ute for å salte og og brøyte etter snøværet i natt og morgentimene, Det er imidlertid store lokale forskjeller i snømengde i Bergens-området. Det kan derfor være utfordrende kjøreforhold noen steder, sier Idar Sangolt, trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen.

  En leser opplyser til BT grytidlig søndag morgen at det var klink is under snøen på veistrekningen mellom Sotra og Laksevåg.

  - Jeg har kjørt den veien selv i morgentimene, og det skal nå være greie forhold på den strekningen. Hovedveiene skal være ryddet, men vi oppfordrer likevel folk til å kjøre forsiktig, sier Sangolt.

Vis flere

Luftkvaliteten nå

  Helserisiko:
  • Liten
  • Moderat
  • Betydelig
  • Alvorlig
  Kilde: NILU

  Trafikkmeldinger

  Kilde: Statens vegvesen

  Forsinkelser i trafikken

  Kilde: Statens vegvesen

  Ingen større forsinkelser på hovedveiene i Bergen ifølge Statens vegvesens målinger. Oversikten oppdateres hvert 20. sekund.

  Fjelloverganger og veivær

  Kilde: Statens vegvesen. Oppdateres hvert 10. minutt

  Les mer om trafikk

   Les mer fra BT