19:14:40Følg trafikkendirekte

Siste innlegg

Tips oss
 • 15:46 av Anders Haga

  To sendt på legevakt etter at bil havnet i elven

  En bil havnet i elven ved Sandvinvannet i Odda. Da nødetatene kom frem hadde en mann (52) og sønnen (7) kommet seg ut av bilen. Airbagene var utløst, og begge de to ble sendt til legevakt for sjekk. Ifølge politiet hadde faren smerter i nakken mens sønnen hadde mindre sår på halsen etter bilbeltet.

 • 13:37 av Ørjan Torheim

  Lastebildekk eksploderte, stengte Lyderhorntunnelen vestover

  Like over klokken 13.30 søndag melder Vegtrafikksentralen (VTS) at riksvei 555 Lyderhorntunnelen er stengt i ett felt, nemlig det vestgående.

  Årsaken er at et dekk på en lastebil har eksplodert, opplyser sentralen. «Bilen prøver å komme seg ut for egen maskin», heter det i en Twitter-melding. 

  Kort tid senere ble tunnelen åpnet, for så å bli stengt igjen. «Det skal stå to biler i løpet som

  Klokken 14.12 kom så den andre beskjeden om at tunnelen er åpen igjen.

 • 07:50 av Ørjan Torheim

  Alle fjelloverganger åpne

  DYRANTU: I 10-tiden søndag. Vakkert!
  DYRANTU: I 10-tiden søndag. Vakkert!
  Vegvesenets webkamera

  Uværet har blåst forbi, alle fjelloverganger er åpne søndag morgen. Men prøv deg ikke over Sognefjellet, der ble det vinterstengt i går. Også Gaularfjellet er vinterstengt. 

  I bergensområdet har mannskaper vært ute og saltet gjennom natten. - Det skal ikke være spesielt glatt nå, men vær likevel obs, det kan være glatte partier på småveier, sier trafikkoperatør Katrina Kvåle. 

  I natt fikk Vegtrafikksentralen klager fra bergensere om glatte småveier, men entreprenørene skal ha tatt unna det meste nå, i følge Kvåle. 

Vis flere

Trafikkmeldinger

Kilde: Statens vegvesen

Forsinkelser i trafikken

Kilde: Statens vegvesen

Ingen større forsinkelser på hovedveiene i Bergen ifølge Statens vegvesens målinger. Oversikten oppdateres hvert 20. sekund.

Fjelloverganger og veivær

Kilde: Statens vegvesen. Oppdateres hvert 10. minutt

Les mer om trafikk

  Les mer fra BT