17:09:19Følg trafikkendirekte

Festet innlegg
Kollisjon i Drotningsvik
13. juni kl 15:32av Marita Ramsvik

FOTO: 2211-Tipser

En lastebil skal ha kjørt i en personbil på Sotraveien på Drotningsvik. Kollisjonen skjedde i kjørefeltet i retning Sotra. 


– Det er en lastebil som har kjørt på en personbil nedenfor Plantasjen. Personbilen har trolig havnet i lastebilens blindsone, sier Morten Rebnord, operasjonsleder i Vest politidistrikt.


Ulukken forårsaket ikke noen personskadet, og politipatruljen på stedet melder om bra flyt i trafikken. 


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • 1 min av Anders Haga

  Ulykke i Øygarden


  En buss og en bil har vært involvert i en ulykke i Oen. En person satt i hvert av kjøretøyene. De fremstår som uskadde, opplyser politiet.


  - Brannevesenet er på stedet mens vi er på vei utover. Vi sender en ambulanse for sikkerhets skyld, sier operasjonsleder Stein Rune Halleraker i politiet.


 • 15:59 av Hilde Heian

  Mistet hjul i tunnel


  E39 ved Jektevik på Stord er stengt i begge retninger etter en trafikkulykke mandag ettermiddag. Ulykken skal ha skjedd inne i en tunnel da kjøretøyet mistet et hjul og føreren mistet kontroll over bilen. Bilføreren er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang, melder politiet på Twitter.


 • 15:41 av Hilde Heian

  Trafikkulykke på Stord


  Et kjøretøy er involvert i en trafikkulykke på E39 ved Jektevik på Stord. Nødetatene er på vei, melder politiet på Twitter mandag ettermiddag.


  Veien er stengt i begge retninger, opplyser Vegtrafikksentralen på Twitter.


 • 15:36 av Hilde Heian

  Fløyfjellstunnelen åpen igjen


  - Det var en dame som meldte fra om at en katt sprang inne i Fløyfjellstunnelen, men nå har vi kjørt gjennom tunnelen og katten er nok ute igjen i beste velgående, konstaterer vaktkommandør Helge Lund ved 110-sentralen.


  E39 sørgående løp var stengt mandag ettermiddag mens brannvesenet undersøkte tunnelen.


 • 15:27 av Hilde Heian

  En katt i tunnelen


  E39 sørgående løp i Fløyfjellstunnelen er foreløpig stengt etter at det ble observert en katt inne i tunnelen. Brannvesenet er på vei, melder 110-sentralen på Twitter like før klokken 15.30 mandag.


 • 12:04 av Hilde Heian

  En ku i tunnelen


  En personbil har kjørt på en ku i Fjærlandstunnelen. Bilen har fått store materielle skader, mens kuen har løpt fra stedet. Eieren er varslet og vil få dyret undersøkt, melder politiet på Twitter. Bilføreren skal ikke være skadet.


 • 10:49 av Hilde Heian

  Frontkollisjon i Sund


  FRONTKOLLISJON: En Toyota Yaris og en bobil kolliderte i Tveitasvingane mandag formiddag.
  FRONTKOLLISJON: En Toyota Yaris og en bobil kolliderte i Tveitasvingane mandag formiddag.
  FOTO: Rune Sævig

  En bobil og en personbil har frontkollidert på riksvei 202 i Tveitasvingane mellom Hammersland og Eidesjøen. Det ble først meldt at en buss var involvert i trafikkulykken, men det viste seg ikke å stemme.


  - Den kvinnelige bilføreren er kjørt i ambulanse til legevakten. Det er en del trafikale problemer, men nå har de klart å få bobilen ut av veien, sier operasjonsleder Morten Rebnord.


  Frontkollisjonen skal ha skjedd i en 50-sone i Tveitasvingane.


  Brannvesenet har dyttet personbilen ut av veien. Bobilen er truffet i venstre side rett bak kjørehuset, og sammenstøtet har skjedd i en sving. Det er lange køer i retning Sund kommunesenter. 


  - Det er fire personer involvert i ulykken, men det er ingen av dem som er fastklemt. Personbilen har store materielle skader, sier vaktkommandør Helge Lund ved 110-sentralen.


  Brannvesenet har fjernet to ellevekilos gassflasker fra bobilen.


Vis flere

Luftkvaliteten nå

  Helserisiko:
  • Liten
  • Moderat
  • Betydelig
  • Alvorlig
  Kilde: NILU

  Trafikkmeldinger

  Kilde: Statens vegvesen

  Forsinkelser i trafikken

  Kilde: Statens vegvesen

  Ingen større forsinkelser på hovedveiene i Bergen ifølge Statens vegvesens målinger. Oversikten oppdateres hvert 20. sekund.

  Fjelloverganger og veivær

  Kilde: Statens vegvesen. Oppdateres hvert 10. minutt

  Les mer om trafikk

   Les mer fra BT