03:32:39Følg trafikkendirekte

Festet innlegg
To bilar i kollisjon
11. januar kl 22:05av Adalheidur Oldeide

Naudetatane er på veg til staden etter ei ulukke med to involverte bilar i Straumevegen på Straumsgrend, melder politiet på Twitter. 


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • i går20:21 av Linnea Skare Oskarsen

  Kjørte 120 km/t i 80-sone


  En mann (24) på Stord fikk førerkortet sitt beslaglagt etter å ha kjørt 40 km/t over fartsgrensen, fredag. Det meldte Politiet i Sør-Vest på Twitter  klokken 20, fredag kveld. 


  Trafikkontrollen skjedde på E39 ved Raunholmen og det er opprettet sak. 


  Politiadvokat Tonje Ravndal i Sør-Vest politidistrikt ønsker ikke å omtale den enkelte saken, men uttaler seg generelt om fartsovertredelser i 80-sonen. 


  – Hvis man kjører mellom 121 og 125 km/t i en 80-sone er standardboten på 12500 kroner hvis man vedtar forelegget. I tillegg mister man lappen i fem til åtte måneder, sier hun. 


 • i går18:34 av Hilde Olsen Aalvik

  Fire personer involvert i trafikkulykke i Vågsøy


  Føreren skal være alvorlig skadd og sendt med luftambulanse til Førde sjukehus. 


  Klokken 18.09 fikk politiet melding om ulykken. 


  - En bil skal ha kjørt i et tre. Fire personer er involvert i ulykken, to barn og to voksne, sier operasjonsleder Per Algrøy i Vest politidistrikt like etter at ulykken ble meldt.


  Barna skal være lettere skadet og en kvinne fremstår som moderat skadet. Disse blir kjørt i ambulanse til Førde sjukehus, melder politiet på Twitter.


  Det er nå fri ferdsel på Riksveg 15 ved Bryggja, hvor ulykken fant sted. 


 • i går15:33 av Linnea Skare Oskarsen

  Alvorlig skadet etter bobilulykke


  Kvinnen (51) som ble fløyet til Haukeland etter en bobilulykke i Aurdal torsdag, er alvorlig skadet. Det fremkommer i en pressemelding fra Helse Bergen klokken 11.10, fredag formiddag.  


 • torsdag21:41 av Hilde Olsen Aalvik, Linnea Skare Oskarsen

  Kvinne skadet i utforkjøring i Austrheim  En bil har kjørt av veien på Austrheimvegen ved Solesjøen, Austrheim herred. Fører skal være ute av bilen og nødetatene er på vei til stedet, melder 110-sentralen i Hordaland litt etter klokken 21.30, torsdag kveld.

  – Bilen skal ha gått rundt og det er store materielle skader. En kvinne skal være skadet, sier Vibeke Ness, operasjonsleder ved Vest politidistrikt klokken 21.42.


  Kvinnen ble sendt til Haukeland sykehus. 


  - Skadeomfanget er ukjent, men hun skal ha vært bevisst da hun ble hentet av ambulansen, sier Ness. 


  Bilen skal ha kommet kjørende fra Austrheim og kvinnen skal ha mistet kontrollen og kjørt ut av veien. Det skal ikke ha vært flere involvert i ulykken. Det er ingen trafikale problemer på stedet. 


 • torsdag21:06 av Hilde Olsen Aalvik

  Jente (13) kastet av moped på Bømlo


  Ulykken skjedde ved Rolvsnesvegen på Rubbestadneset.


  Jenten skal ha skader i en fot og blir nå fraktet i ambulanse. 


  Skadene skal ha oppstått i det en av mopedene i følget kjørte over foten hennes etter at hun falt av mopeden, skriver politiet på Twitter.   • torsdag20:52 av Hilde Olsen Aalvik, Linnea Skare Oskarsen

  Gudvangatunnelen stengte på grunn av vogntog


  Tunnelen mellom Voss og Lærdal var stengt i nesten to timer torsdag kveld etter at et vogntog fikk problemer med bremsene på tilhengeren.


  – Vogntoget kommer seg ingen vei. Bilberging er på vei til stedet. Vi vet ikke hvor lang tid dette vil ta, sa trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen Marianne Hove.


  Det ble startet opp ledebilkjøring gjennom tunnelen rundt klokken 22. Klokken 22.20 meldte Vegtrafikksentralen på Twitter at tunnelen var åpen igjen.


 • torsdag18:37 av Hilde Olsen Aalvik, Linnea Skare Oskarsen

  Lastebil kjørte utfor veien i Høyanger


  FOTO: 2211-tipser

  Vest politidistrikt melder at en lastebil har kjørt av veien på E39 i Raa like ved Lavik i Høyanger kommune. Veien er stengt i området.


  Det lekker diesel fra lastebilen, og det er mulig den er fylt med farlig gods. 


  Vegtrafikksentralen skriver på Twitter like etter klokken 19.30 at det vil ta tid å fjerne lastebilen. Det er omkjøring for personbiler på via fylkesvei 63 i Lavikdalen.


  Vegen var tidligere i kveld stengt for all trafikk. Det er nå manuell dirigering på stedet mens berging av vogntoget pågår, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter. 


  – En fører og en passasjer blir tilsett av ambulansepersonell på stedet. De fremstår ikke som alvorlig skadet. Det er en stor lastebil med en stor henger og veien kommer til å være stengt lenge, sier Vibeke Ness, operasjonsleder ved Vest politidistrikt klokken 19.47.Vis flere

Luftkvaliteten nå

  Helserisiko:
  • Liten
  • Moderat
  • Betydelig
  • Alvorlig
  Kilde: NILU

  Trafikkmeldinger

  Kilde: Statens vegvesen

  Forsinkelser i trafikken

  Kilde: Statens vegvesen

  Ingen større forsinkelser på hovedveiene i Bergen ifølge Statens vegvesens målinger. Oversikten oppdateres hvert 20. sekund.

  Fjelloverganger og veivær

  Kilde: Statens vegvesen. Oppdateres hvert 10. minutt

  Les mer om trafikk

   Les mer fra BT