21:10:47Følg trafikkendirekte

Festet innlegg
Publisert 03. januar kl 22:14

Politiet tok lappen fra kvinne i 70-årene

Ved 19.20-tiden rykket en politipatrulje ut for å kontrollere en bil som kjørte vinglete og i feil kjørefelt i Førde.

Kvinnen i 70-årene som kjørte bilen, hadde imidlertid ingen planer om å stoppe for politiet. At patruljen satte på blålysene og fulgte etter kvinnen oppover E 39 ved Halbrendslia, hadde ingen effekt.

Til slutt måtte politiet blokkere veien med patruljebilen for å få kvinnen til å stoppe.

- Kvinnen fikk beslaglagt førerkortet, og det er opprettet sak, sier operasjonsleder Terje Magnussen i Vest politidistrikt.

Siste innlegg

Tips oss
 • 19:18 av Anne Jo Lexander

  Svært glatt på veiene: - Bli hjemme til i morgen

  FOTO: Anne Jo Lexander

  Flere biler skal ha sklidd inn i hverandre ved Vestre Muralmenning, skriver Vest politidistrikt på Twitter klokken 19.16.

  På stedet møter BT brøyter Thomas Knutsen. Han har vært på jobb i hele kveld og strødd i sentrum og på Nordnes. 

  - Hold dere hjemme til i morgen tidlig, er hans råd. 

  Også Vegtrafikksentralen har fått flere meldinger om glatte veier, og ber folk være ekstra oppmerksomme på føret i kveld. 

 • 15:52 av Anne Jo Lexander

  Fv 48 Herøysund-Uskedalen: Ett felt åpent

  Nødetatene er på vei til et trafikkuhell i Kvinnherad langs fylkesvei 48 Herøysund-Uskedalen, skriver Vest politidistrikt på Twitter onsdag ettermiddag.

  - En personbil involvert, ett felt åpent, melder Statens vegvesen.

 • 15:07 av Paul Andre Sommerfeldt

  To vogntog har kjørt seg fast i Sogndal

  Snøen skaper utfordringer for vogntogene. Like over klokken 15 melder Vest politidistrikt at to vogntog har kjørt seg fast ved Sogndalsdalen i Sogndal. Politiet dirigerer på stedet, og det skal være passasje.

  Operasjonssentralen melder videre at bilberger er ventet kl 15.20. Vogntogene står fast i bakken ved enden av Sogndalsvatnet. Det er ikke meldt om kødannelse på stedet.  • 14:17 av Paul Andre Sommerfeldt

  Vogntog kolliderte med personbil i Sogndal 

  Politiet melder like over kl 14 om et mindre trafikkuhell mellom et vogntog og en personbil ved Frudalstunnelen i Sogndalsdalen i Sogndal. Ifølge politiet skjedde ulykken da personbilen skulle kjøre forbi et annet vogntog som stod fast på stedet. 

  Det skal ikke ha vært noen personskader, og begge kjøretøyene kom fra det med skade på en støtfanger og et blinklys. Bergingsbil ble ikke rekvirert. 

  Trafikken flyter fint på stedet, melder operasjonssentralen. 


 • 12:49 av Paul Andre Sommerfeldt

  - Kjør etter forholdene

  Vegtrafikksentralen i Hordaland ber bilistene om å kjøre etter forholdene på grunn av snøfallet. Vegoperatør Morten Hansen opplyser like over kl 12.30 at trafikkbildet ser greit ut, men at det er meldt om noe problemer ved området Brattholmen på Sotra. 

  - En del biler har slitt med å komme opp bakken, og vi har entreprenører på stedet. Vær ekstra obs på sideveier og der det ikke går så mye trafikk, sier Hansen. 

  Vegtrafikksentralen opplyser at entreprenørene vil være ute på veiene så raskt som mulig utover ettermiddagen og kvelden dersom det fortsetter å snø. 

  - Folk trenger ikke ringe for å si at det er snø i veien. Er det sleipt, kommer entreprenørene etter hvert, forsikrer Hansen. 
Vis flere

Luftkvaliteten nå

  Helserisiko:
  • Liten
  • Moderat
  • Betydelig
  • Alvorlig
  Kilde: NILU

  Trafikkmeldinger

  Kilde: Statens vegvesen

  Forsinkelser i trafikken

  Kilde: Statens vegvesen

  Ingen større forsinkelser på hovedveiene i Bergen ifølge Statens vegvesens målinger. Oversikten oppdateres hvert 20. sekund.

  Fjelloverganger og veivær

  Kilde: Statens vegvesen. Oppdateres hvert 10. minutt

  Les mer om trafikk

   Les mer fra BT