19:57:39Følg trafikkendirekte

Festet innlegg
Bergensbanen stengt
07. desember kl 13:15av Erlend Langeland Haugen

Bergensbanen ble klokken 12.20 stengt etter et ras i Stanghelle. Klokken 12.45 opplyser Bane NOR at banen igjen går som normalt. 


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • 18:34 av Hilde Olsen Aalvik

  Fire personer involvert i trafikkulykke i Måløy


  Føreren skal være alvorlig skadd og sendt med luftambulanse til Førde sjukehus. 


  Klokken 18.09 fikk politiet melding om ulykken. 


  - En bil skal ha kjørt i et tre. Fire personer er involvert i ulykken, to barn og to voksne, sier operasjonsleder Per Algrøy i Vest politidistrikt like etter at ulykken ble meldt.


  Barna skal være lettere skadet og en kvinne fremstår som moderat skadet. Disse blir kjørt i ambulanse til Førde sjukehus, melder politiet på Twitter.


  Det er nå fri ferdsel på Riksveg 15 ved Vågsøy, hvor ulykken fant sted. 


 • 15:33 av Linnea Skare Oskarsen

  Alvorlig skadet etter bobilulykke


  Kvinnen (51) som ble fløyet til Haukeland etter en bobilulykke i Aurdal torsdag, er alvorlig skadet. Det fremkommer i en pressemelding fra Helse Bergen klokken 11.10, fredag formiddag.  


 • i går21:41 av Hilde Olsen Aalvik, Linnea Skare Oskarsen

  Kvinne skadet i utforkjøring i Austrheim  En bil har kjørt av veien på Austrheimvegen ved Solesjøen, Austrheim herred. Fører skal være ute av bilen og nødetatene er på vei til stedet, melder 110-sentralen i Hordaland litt etter klokken 21.30, torsdag kveld.

  – Bilen skal ha gått rundt og det er store materielle skader. En kvinne skal være skadet, sier Vibeke Ness, operasjonsleder ved Vest politidistrikt klokken 21.42.


  Kvinnen ble sendt til Haukeland sykehus. 


  - Skadeomfanget er ukjent, men hun skal ha vært bevisst da hun ble hentet av ambulansen, sier Ness. 


  Bilen skal ha kommet kjørende fra Austrheim og kvinnen skal ha mistet kontrollen og kjørt ut av veien. Det skal ikke ha vært flere involvert i ulykken. Det er ingen trafikale problemer på stedet. 


 • i går21:06 av Hilde Olsen Aalvik

  Jente (13) kastet av moped på Bømlo


  Ulykken skjedde ved Rolvsnesvegen på Rubbestadneset.


  Jenten skal ha skader i en fot og blir nå fraktet i ambulanse. 


  Skadene skal ha oppstått i det en av mopedene i følget kjørte over foten hennes etter at hun falt av mopeden, skriver politiet på Twitter.   • i går20:52 av Hilde Olsen Aalvik, Linnea Skare Oskarsen

  Gudvangatunnelen stengte på grunn av vogntog


  Tunnelen mellom Voss og Lærdal var stengt i nesten to timer torsdag kveld etter at et vogntog fikk problemer med bremsene på tilhengeren.


  – Vogntoget kommer seg ingen vei. Bilberging er på vei til stedet. Vi vet ikke hvor lang tid dette vil ta, sa trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen Marianne Hove.


  Det ble startet opp ledebilkjøring gjennom tunnelen rundt klokken 22. Klokken 22.20 meldte Vegtrafikksentralen på Twitter at tunnelen var åpen igjen.


 • i går18:37 av Hilde Olsen Aalvik, Linnea Skare Oskarsen

  Lastebil kjørte utfor veien i Høyanger


  FOTO: 2211-tipser

  Vest politidistrikt melder at en lastebil har kjørt av veien på E39 i Raa like ved Lavik i Høyanger kommune. Veien er stengt i området.


  Det lekker diesel fra lastebilen, og det er mulig den er fylt med farlig gods. 


  Vegtrafikksentralen skriver på Twitter like etter klokken 19.30 at det vil ta tid å fjerne lastebilen. Det er omkjøring for personbiler på via fylkesvei 63 i Lavikdalen.


  Vegen var tidligere i kveld stengt for all trafikk. Det er nå manuell dirigering på stedet mens berging av vogntoget pågår, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter. 


  – En fører og en passasjer blir tilsett av ambulansepersonell på stedet. De fremstår ikke som alvorlig skadet. Det er en stor lastebil med en stor henger og veien kommer til å være stengt lenge, sier Vibeke Ness, operasjonsleder ved Vest politidistrikt klokken 19.47. • i går18:20 av Hilde Olsen Aalvik, Linnea Skare Oskarsen

  Tre personer til sykehus etter bobilulykke i Aurland


  Klokken 18.00 fikk politiet melding om at en bobil skal ha kjørt i fjellveggen ved Hagatunnelen på fylkesvei 50 i Sogn.


  En person satt fastklemt etter ulykken. Alle nødetater, inkludert to luftambulanser, ble sendt til stedet. Tunnelen ble stengt. 


  Like etter klokken 19 skriver Helse Førde på Twitter at tre personer er sendt til sykehus med luftambulanse. En kvinne er sendt til Haukeland universitetssjukehus, mens en mann og et barn er sendt til Voss sykehus 


  De tre skal være turister.  


  Torsdag kveld melder Helse Bergen i en pressemelding at kvinnen i 50-årene som ble sendt til Haukeland, er alvorlig skadet. Skadeomfanget for de to andre er foreløpig ikke kjent. 


  – Bilberger jobber på stedet og veien er stengt, meldte Vibeke Ness, operasjonsleder ved Vest politidistrikt, tidligere i kveld. 


  Hagatunnelen på fylkesveg 50 som tidligere var stengt på grunn av trafikkulykken er nå åpen for fri ferdsel. 
Vis flere

Luftkvaliteten nå

  Helserisiko:
  • Liten
  • Moderat
  • Betydelig
  • Alvorlig
  Kilde: NILU

  Trafikkmeldinger

  Kilde: Statens vegvesen

  Forsinkelser i trafikken

  Kilde: Statens vegvesen

  Ingen større forsinkelser på hovedveiene i Bergen ifølge Statens vegvesens målinger. Oversikten oppdateres hvert 20. sekund.

  Fjelloverganger og veivær

  Kilde: Statens vegvesen. Oppdateres hvert 10. minutt

  Les mer om trafikk

   Les mer fra BT