17:42:56Følg trafikkendirekte

Siste innlegg

Tips oss
 • 16:23 av Mats Arnesen

  Flere vogntog står fast på fylkesvei 7

  Flere vogntog kommer seg ikke opp bakkene fra Norheimsund opp Tokagjelet. Politiet melder om snøvær i området og trafikale problemer som følge av det. Politiet er på vei til stedet.

  – Vi oppfordrer større kjøretøy til å bruke kjetting på grunn av de vanskelige kjøreforholdene. Det er flere vogntog som står fast og fører til noe kødannelse, sier trafikkoperatør Eirik Rystad Skånøy. 

 • 14:36 av Mats Arnesen

  Vikafjellet fremdeles stengt grunnet uvær

  Riksvei 13 over Vikafjellet ble stengt i morgentimene onsdag. Etter en ny vurdering i 14-tiden ble det besluttet å holde strekningen stengt frem til klokken 09 torsdag. 

  – Fjellovergangen har noe mindre beredskap enn de mer tradisjonelle øst-vest-passasjene, og med uværet som er for øyeblikket velger vi å holde strekningen stengt, sier trafikkoperatør Morten Hansen i Vegtrafikksentralen. 

 • 14:29 av Erlend Langeland Haugen

  Ekstra lange køer mot Sotra torsdag

  TIL SOTRA: Norge spilte EM-kvalifisering i Sotra Arena i 2013. Nå er det klart for Møbelringen Cup samme sted.
  TIL SOTRA: Norge spilte EM-kvalifisering i Sotra Arena i 2013. Nå er det klart for Møbelringen Cup samme sted.
  Helge Skodvin (arkiv)

  De norske håndballjentene møter Sør-Korea i Møbelringen Cup i Sotra Arena i morgen. Kampen begynner klokken 18.15 og bortimot alle de 4000 billettene er solgt. Med andre ord blir det tett med biler i ettermiddagsrushet.

  I tillegg er det altså meldt mye regn og sterk vind.

  - Både vind og vann kan gi problemer, men det er vanskelig å si hvordan det treffer. Vi må bare vente og se. Men det er nok ikke dumt å være tidlig ute, sier Morten Hansen ved Vegtrafikksentralen.

  Han understreker at det er svært sjelden at Sotrabrua blir helt stengt. Det som heller skjer, er at politiet stanser mopeder, biler med hengere og andre «vindfangere».

  - Men når disse skal sorteres ut, kan det gå sakte, sier han.

  Les hele saken her.

Vis flere

Trafikkmeldinger

Kilde: Statens vegvesen

Forsinkelser i trafikken

Kilde: Statens vegvesen

Ingen større forsinkelser på hovedveiene i Bergen ifølge Statens vegvesens målinger. Oversikten oppdateres hvert 20. sekund.

Fjelloverganger og veivær

Kilde: Statens vegvesen. Oppdateres hvert 10. minutt

Les mer om trafikk

  Les mer fra BT