19:13:53Følg sykkel-VM direkte

Søndag: Sykkel-VM er slutt. Peter Sagan blir historisk og vinner sitt tredje VM-gull på rad. Norske Alexander Kristoff tar sølvmedaljen.
 • Få alt om søndagens program her
 • Send oss bilder og tips: tips@bt.no eller last opp
 • Siste innlegg

  Tips oss
  • 25. september15:11 av Ingrid Fredriksen

   Rolig uke for sykehus og brannvesen

   Haukeland universitetssykehus og brannvesenet har vært i full beredskap under hele sykkel-VM. Men de har hatt en nokså normal uke på jobb. 

   Haukeland opplyser at de har hatt 1993 ambulanseoppdrag under mesterskapet, som er omtrendt på nivå med fjoråret. Ambulansene har hatt noen utfordringer med å komme seg frem, men dette har løst seg greit, ifølge sykehuset. 

   Heller ikke brannvesenet har hatt store utfordringer. 165 oppdrag er registrert, og kun et lite fåtall var relatert til mesterskapet.

   – Vi hadde faktisk færre hendelser enn vi vanligvis har, sier Kjell-Ove Christophersen, seksjonsleder for operativ avdeling for Brannvesenet.

   – Men dette er ting vi også opplever på store dager som Hansadagene og 17-mai. Da får vi ofte mindre å gjøre, ikke mer, sier han.

  • 24. september22:41 av Mats Arnesen

   Rydder opp etter sykkel-VM 

   Per Lindberg

   Ryddemannskapet har en lang natt foran seg. Kilometer med gjerder, scener og andre installasjoner skal fjernes. Her fra Torgallmenningen søndag kveld ved 22.30-tiden. 

   Per Lindberg
  • 24. september22:19 av Mats Arnesen

   Trangt om plassen 

   2211-tipser

   Kampen for den beste utsikten var hard under dagens sykkelritt. For disse tre staute karene ble bosspannet den beste løsningen.  

  • 24. september16:23 av Mats Arnesen
  • 24. september20:16 av Guro Valland

   Alle veier åpnet

   Sykkel-VM er over og alle veier er nå åpnet. Det vil si, alt utenom de midlertidige kollektivfeltene på E39 mellom Fjøsanger og Åsane, begge retninger. Disse feltene holdes slik frem til tirsdag klokken 06.00. Kun buss og taxi kan bruke bussfelt, ikke elbil.

   Søndag kveld er det ingen spesielle problemer i trafikken, opplyser Vegtrafikksentralen. 

  Vis flere

  Trafikkmeldinger

  Kilde: Statens vegvesen

  Nyheter om sykkel-VM

   Mer om Sykkel-VM