01:42:26Nyheterdirekte

Festet innlegg
Bar på Bryggen stenger tappekranene
03. januar kl 10:52av Eivind Fondenes

KONKURS: Una Bryggeri & Kjøkken har stengt dørene.
KONKURS: Una Bryggeri & Kjøkken har stengt dørene.
FOTO: Vegar Valde

Una Bryggeri & Kjøkken la ned driften på første arbeidsdag i det nye året. Årsaken er dårlig lønnsomhet. 


– Vi har hatt dårlig lønnsomhet en stund, men etter svikt i omsetningen i november og desember ser vi dessverre ikke noen annen utvei enn å avvikle driften, skriver styreleder Per Jørgensen i en pressemelding. 


Serveringsstedet har vært i drift siden 2014. Ifølge regnskapestallene har de hatt negativt resultat hvert år siden den gang. 


– Av respekt for kreditorer, huseier, eiere og ansatte mener vi det er riktig å legge ned nå når vi ikke ser det som realistisk å fortsette driften på en forsvarlig måte, skriver han i pressemeldingen.  


I 2016 gikk Una Restauranter i etasjen over konkurs. Una Bryggeri & Kjøkken tok over driften, noe som ifølge Jørgensen førte til en ytterligere økonomisk belastning for selskapet. 


20 ansatte mister jobben som følge av konkursen, to heltidsansatte og 18 deltidsansatte. 


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Eystein Røssum
  i går14:03

  Sterk vind gir pause ved fregatten   Kranlekteren «Rambiz» tok laurdag kveld ein pause i arbeidet ved havaristen KNM «Helge Ingstad», og gjekk attende til Hanøytangen. Der vil løftefartøyet liggje fam til veret tillater vidare arbeid ved havaristen, opplyser Forsvaret i ei oppdatering søndag formiddag. «Rambiz» har den siste tida arbeidd med å trekkje løftekjettingar under fregatten, saman med dykkarar. Det er meldt stiv kuling i Øygarden søndag. Det siste døgnet har havaristen lege i ro, ifølgje Forsvaret. 


 • av NTB
  07. desember20:02

  Vipps oppe igjen etter tekniske problemer


  Betalingstjenesten Vipps virker igjen etter at en feil hindret brukere i å foreta vennebetalinger.


  Kommunikasjonssjef Hanne Kjærnes opplyser til NTB at det oppsto problemer med vennebetalingen allerede tidlig fredag ettermiddag. Ved 18-tiden ble hele Vipps tatt ned slik ingen av tjenestene fungerte. Hensikten var å forsøke å finne feilen mens tjenesten var nede.


  Etter en snau time senere virket hele tjenesten igjen.


  Vennebetaling er den mest brukte av alle tjenester i Vipps-systemet. Hvert døgn foretas om lag 500.000 pengeoverføringer i vennebetaling.


 • av NTB
  07. desember19:12

  Vipps tatt ned etter tekniske problemer


  Betalingstjenesten Vipps er tatt ned i et forsøk på å reparere en feil som har hindret brukere i å foreta vennebetalinger.


  Kommunikasjonssjef Hanne Kjærnes opplyser til NTB at det oppsto problemer med vennebetalingen allerede tidlig fredag ettermiddag. Ved 18-tiden ble hele Vipps tatt ned slik ingen av tjenestene fungerer.


  – Vi gjør dette for å forsøke å reparere vennebetalingen, sier Kjærnes.


  Vennebetaling er den mest brukte av alle tjenester i Vipps-systemet. Hvert døgn foretas om lag 500.000 pengeoverføringer i vennebetaling.


Vis flere

Siste nytt fra BT