21:04:40Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Hytte brant i natt 
23. april kl 05:28av Torunn Alice Aarøy


Klokken 02.15 natt til tirsdag ble det meldt om brann i en hytte på Hilleren i Bergen. Det tok også fyr i terrenget rundt hytten. Brannvesenet fikk etter hvert slukket brannen i den ubebodde hytten. Politiet tror brannen kan være påsatt.


- Vi ser ikke noen grunner til at denne hytten skulle begynne å brenne. Vi vil derfor se nærmere på dette, sier operasjonsleder Per Algrøy i Vest politidistrikt.


Hytten er ikke helt nedbrent, men har omfattende skader.Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Pål Andreas Mæland
  20:31

  Brann i fritidsbolig i Øygarden


  Brannvesenet rykket lørdag kveld ut til en fritidsbolig i Hellesøyvegen i Øygarden, etter melding om røyk og branntilløp.


  - Det er snakk om en rekke med sjøboder, der det skal ha vært et branntilløp i andre etasje. Sprinkleranlegget er løst ut, men det er usikkert om brannen er slukket, sier vaktkommandør Helge Lund ved 110-sentralen.


  Brannvesenet fikk melding klokken 20.16.


  - Det var folk til stede i sjøboden da det begynte å brenne. De har kommet seg ut, men jeg vet ikke om de har fått i seg røyk eller er skadet på noe annet vis, sier Lund.


  Klokken 20.36 melder brannvesenet at brannen er slukket og at de har kontroll på stedet.


 • av Julianne Bråten Mossing
  14:23

  Mistenker ruskjøring i Fana


  Politiet har pågrepet en bilfører etter mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand på Ytrebygdsvegen i Fana.


  I tillegg har det blitt gjort funn av narkotiske tabletter i bilen, melder Vest politidistrikt på Twitter. 


 • av Eystein Røssum
  09:20

  Mistenkjer fyllekøyring med MC og bil


  Ein mann i 20-åra vart laurdag morgon plassert i fyllearresten på Husnes, etter at politiet rykte ut til bråk i eit hus på Husnes. Mannen er mistenkt for å ha køyrt utan å vere edru, og vart tatt med til legevakta. 


  – Han var ikkje i stand til å ta vare på seg sjølv, og vart etterpå plassert i drukkenskapsarresten, seier operasjonsleiar Frode Kolltveit i Vest politidistrikt. 


  I Førde vart ein lett motorsykkel laurdag morgon vart funnen etterlaten med store skader etter ein velt. Politiet skriv på Twitter at dei har fått kontakt med eigaren, som vedgår å ha køyrt utan gyldig førarkort. Det er også her mistanke om ruskøyring. 


 • av Eystein Røssum
  07:09

  Branntilløp på to skular


  Brannvesenet rykte ut til Ådnamarka skule i Indre Arna i 3-tida natt til laurdag, etter melding om brann i eit bosspann. Også politiet rykte ut. 


  - Brannen vart sløkt. Spannet stod ikkje nær nokon vegg. Det var heller ingen folk å sjå der. Vi har oppretta ei sak, seier operasjonsleiar Frode Kolltveit i Vest politidistrikt. 


  Ein time seinare kom det melding om at ein moped stod i full fyr på Midtun skole. 


  - Heller ikkje der fann vi nokon. Mopeden var heilt utbrent kl. 04.21. Han låg midt på skuleplassen, som er asfaltert, seier Kolltveit. 


 • av Julianne Bråten Mossing
  i går20:51

  Mann stjal båt i Fanafjorden  


  Politi om bord i politibåten pågrep fredag ettermiddag en mann i 40-årene i Fanafjorden. Mannen var om bord i en stjålet båt, skriver Vest politidistrikt på Twitter.


  Mannen er satt i varetekt, og eieren av båten skal ha fått tilbake båten sin. 


  Politiet etterforsker saken. Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende