06:23:39Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Femåring kritisk skadet etter fall i trapp
11. januar kl 05:33av Rune Stølås

En fem år gammel gutt ble torsdag kveld sendt til Haukeland universitetssykehus etter en ulykke i Nordfjordeid. Sykehuset opplyser at gutten er kritisk skadet.


– Det ble opprettet en undersøkelsessak og vi har vært i hjemmet hvor ulykken skjedde. Gutten har falt i en trapp inni huset, opplyser operasjonsleder Per Algrøy ved Vest politidistrikt. 


Operasjonslederen sier hendelsesforløpet nå er nokså avklart.


Ulykken fant stedet klokken 18.50 torsdag kveld.


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Erlend Langeland Haugen, Gerhard Flaaten
  i går21:44

  Pågrepet etter trusselsituasjon på Nordnes


  Politiet opplyser at de tidligere søndag kveld, klokken 20.19, pågrep en person etter en trusselsituasjon på en privat adresse på Nordnes i Bergen. 


  Ingen personer er skadet eller utsatt for vold. Vi oppretter sak på forholdet, skriver Vest politidistrikt i en melding på Twitter.


  Ifølge operasjonsleder Stein Rune Halleraker i Vest politidistrikt var det naboer som meldte fra om hoiing og skriking på Nordnes søndag kveld.


  En av de involverte skal ha hatt et balltre, men politiet er usikre på om det er vedkommende som oppholdt seg på adressen, eller mannen i 40-årene, som nå sitter i arresten.


  - Han som er pågrepet er kjent av politiet fra før, sier Halleraker til BT.


 • av Erlend Langeland Haugen
  23. mars22:12

  - Masseslagsmål i Sandviken


  Politiet rykket ut med «en rekke patruljer» da det ble meldt om masseslagsmål i Rothaugsgaten i Sandviken i Bergen litt før klokken 22 lørdag kveld.


  - Vi er nå fremme. Personene har spredt seg, og ingen er skadet. Vi er i kontakt med noen av de involverte. Rolig på stedet, skriver operasjonssentralen i Vest politidistrikt.


 • av Erlend Langeland Haugen
  23. mars22:11

  Pågrep 19-åring som «skrek og hoiet»


  Politiet pågrep i 21.30-tiden lørdag kveld en 19 år gammel mann i Gyldenprisveien. Ifølge politiet var mannen ruset og sto på taket av en bil og skrek og hoiet.


  - Da vi kom frem, ble mannen utagerende og måtte legges i bakken, skriver Vest politidistrikt.


  Bilen han hoppet på fikk skader i taket.


 • av Hilde Heian
  23. mars14:45

  Mann skjøt mot fortøyd båt på Damsgård


  En mann i slutten av 40-årene er hentet av politiet etter at han begynte å skyte med luftpistol mot en tom båt lørdag ettermiddag.


  Politiet rykket ut med innsatsleder og to politipatruljer etter å ha blitt varslet om hendelsen klokken 13.51. 


  - Mannen sto og fisket, da noen ser at han tar opp et våpen og skyter mot en båt som lå fortøyd 20-30 meter unna, sier operasjonsleder Lars Geitle i Vest politidistrikt.


  Karen, som er en kjenning av politiet, skal deretter ha spasert rolig bort fra Damsgårdshjørnet.


  - Han er tatt med inn til oss, så får vi se hva det ender med. Jeg vet ikke årsaken til at han begynte å skyte. Båten er foreløpig ikke undersøkt, sier operasjonslederen.


  Luftvåpenet er beslaglagt, og det blir opprettet sak.


 • av Eystein Røssum
  23. mars08:59

  Slo til politimann i Førde


  Ein mann tidleg i 20-åra sit i arresten i Førde, etter at han skal ha slått ein polititenestemann i hovudet natt til laurdag.


  - Det har vore noko knuffing på Circle K-stasjonen i Førde, og vedkommande sette seg opp mot politiet. Ingen kom til skade, men mannen vart tatt med i arresten, seier operasjonsleiar Frode Kolltveit i Vest politidistrikt. 


  Også i Bergen sentrum måtte ein mann sove ut rusen i kjellaren på politihuset, etter å ha laga bråk i området Torget - Bryggen og ikkje følgd politiets pålegg om å fjerne seg. Mannen, som er midt i 40-åra, hadde over to i promille. 


  Ein mann i slutten av 20-åra vart også tatt inn, mistenkt for tjuveri. Han vart pågripen etter melding om forsøk på innbrot i ein bod i Skivebakken.


  - Han vart pågripen i nærleiken. Under ransaking fann vi ein del tjuvegods frå tjuveri tidlegare i veka, blanta anna syklar, seier Kolltveit.


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende