09:02:48Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Politiet fant etterlyst mann i bagasjerommet
07. desember kl 09:22av Marianne Nilsen

Natt til torsdag ble en polsk mann i 30-årene pågrepet ved Hylkje.


– Mannen har vært etterlyst av politiet i både Polen og Norge. Han er dømt i Polen, og skal sone en åtte måneder lang dom for narkotikaovertredelse. Politiet der ønsker ham utlevert, sier politiadvokat Ingrid Postvoll.


Mannen har vært lenge i Norge, og ble funnet ved en tilfeldighet.


– Han lå i bagasjerommet på en bil som ikke ville stoppe i en trafikkontroll. Bilen svingte av veien like før, og politiet fulgte etter. Da de åpnet bagasjerommet, fant de den etterlyste mannen, sier politiadvokaten.


Fredag ønsker Postvoll å varetektsfengsle mannen i fire uker.


- Vi ønsker å sikre at vi får gjennomført selve utleveringen av mannen.


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Anne Elin Hovden
  08:17

  Mann truet med øks i Fyllingsdalen


  En mann er pågrepet og satt i arresten etter at han skal ha truet med øks i Fyllingsdalen. Det er også mistanke om at vedkommende har kjørt med promille. 


 • av Pål Andreas Mæland
  i går20:31

  Brann i fritidsbolig i Øygarden


  Brannvesenet rykket lørdag kveld ut til en fritidsbolig i Hellesøyvegen i Øygarden, etter melding om røyk og branntilløp.


  - Det er snakk om en rekke med sjøboder, der det skal ha vært et branntilløp i andre etasje. Sprinkleranlegget er løst ut, men det er usikkert om brannen er slukket, sier vaktkommandør Helge Lund ved 110-sentralen.


  Brannvesenet fikk melding klokken 20.16.


  - Det var folk til stede i sjøboden da det begynte å brenne. De har kommet seg ut, men jeg vet ikke om de har fått i seg røyk eller er skadet på noe annet vis, sier Lund.


  Klokken 20.36 melder brannvesenet at brannen er slukket og at de har kontroll på stedet.


 • av Julianne Bråten Mossing
  i går14:23

  Mistenker ruskjøring i Fana


  Politiet har pågrepet en bilfører etter mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand på Ytrebygdsvegen i Fana.


  I tillegg har det blitt gjort funn av narkotiske tabletter i bilen, melder Vest politidistrikt på Twitter. 


 • av Eystein Røssum
  i går09:20

  Mistenkjer fyllekøyring med MC og bil


  Ein mann i 20-åra vart laurdag morgon plassert i fyllearresten på Husnes, etter at politiet rykte ut til bråk i eit hus på Husnes. Mannen er mistenkt for å ha køyrt utan å vere edru, og vart tatt med til legevakta. 


  – Han var ikkje i stand til å ta vare på seg sjølv, og vart etterpå plassert i drukkenskapsarresten, seier operasjonsleiar Frode Kolltveit i Vest politidistrikt. 


  I Førde vart ein lett motorsykkel laurdag morgon vart funnen etterlaten med store skader etter ein velt. Politiet skriv på Twitter at dei har fått kontakt med eigaren, som vedgår å ha køyrt utan gyldig førarkort. Det er også her mistanke om ruskøyring. 


 • av Eystein Røssum
  i går07:09

  Branntilløp på to skular


  Brannvesenet rykte ut til Ådnamarka skule i Indre Arna i 3-tida natt til laurdag, etter melding om brann i eit bosspann. Også politiet rykte ut. 


  - Brannen vart sløkt. Spannet stod ikkje nær nokon vegg. Det var heller ingen folk å sjå der. Vi har oppretta ei sak, seier operasjonsleiar Frode Kolltveit i Vest politidistrikt. 


  Ein time seinare kom det melding om at ein moped stod i full fyr på Midtun skole. 


  - Heller ikkje der fann vi nokon. Mopeden var heilt utbrent kl. 04.21. Han låg midt på skuleplassen, som er asfaltert, seier Kolltveit. 


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende