09:06:09Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
05. desember kl 18:24av Paul Andre Sommerfeldt

Åsane: Mann truet betjeningen på Narvesen En mann ble pågrepet av politiet på bussterminalen ved Hesthaugen etter å ha opptrådt truende mot betjeningen på Narvesen-kiosken på Åsane senter, melder Vest politidistrikt. 


Mannen skal ha fått utlevert penger, men det ble ikke fremvist noe våpen eller andre farlige gjenstander, ifølge politiet. Operasjonsleder Morten Rebnord opplyser at det er snakk om en mann i 50-årene. 


Det var to personer på jobb i kiosken da episoden fant sted.- De blir fulgt opp og arbeidsgiver er varslet, sier Rebnord. 


Det er foreløpig ikke kjent hvor mye penger mannen fikk med seg eller om pengene er gjort rede for. 


Han ble pågrepet på bakgrunn av vitnebeskrivelser, ifølge Rebnord. Politiet driver nå med avhør av øvrige vitner på stedet.  


Mannen er innsatt i fengslig forvaring hos politiet. 


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Anne Elin Hovden
  06:13

  Meldte fra om overfall


  En mann tok i natt kontakt med politiet og fortalte at han hadde blitt slått ned av fire unge gutter på Nøstet. Da politiet ankom stedet, fant de en mann med kul i hodet og som blødde litt.


  - Vi er usikker på hva som har skjedd. Mannen hadde ikke noen god beskrivelse av de fire, men vi gjorde søk i området uten resultat, sier operasjonsleder Dag Olav Sætre ved Vest politidistrikt.


 • av Anne Elin Hovden
  05:39

  Drakk øl i Løvstakktunnelen


  Politiet måtte rykke ut til Løvstakktunnelen i natt ved 04.40-tiden for å hente ut en mann som hadde satt seg ned 300 meter inne i tunnelen for å drikke øl. Personen hadde da også vært inne i flere av nødkioskene i tunnelen, slik at alarmer hadde gått, sier operasjonsleder Dag Olav Sætre ved vest politidistrikt.


  Mannen er nå anmeldt av politiet.


 • av Anne Elin Hovden
  05:25

  Redningsaksjon på Radøy avsluttet uten funn


  FOTO: Marit Hommedal, Scanpix

  Letemannskapene avsluttet i natt leteaksjonen på Radøy uten av det ble gjort funn. Aksjonen ble satt i gang søndag kveld etter at en mann hadde hørt skrik om hjelp. Melder visste ikke om skrikene kom fra sjø eller land.


  - Vi avsluttet kl 02.31, og vi følte oss da så trygg vi kan være på at det da ikke var noen i det aktuelle området som trengte hjelp, sier operasjonsleder Dag Olav Sætre ved Vest politidistrikt.


  Det ble gjort omfattende søk på sjøen og på land, i en retning og i en utstrekning som var naturlig ut fra hva melder hadde fortalt. Det deltok blant annet mannskaper fra Norske Redningshunder, redningshelikopter og flere båter, og det ble gjort søk med varmesøkende kamera.  


  Det kom heller ikke inn flere tips i løpet av natten.


 • av Adalheidur Oldeide
  i går23:30

  Redningsaksjon på Radøy etter skrik om hjelp


  Redningsaksjonen er satt i gang ved Austmarka ved Radsundet på Radøy etter at det er hørt skrik om hjelp, melder politiet på Twitter.


  – Vi fikk melding av en mann som hadde vært hjemme i huset sitt og hørt mye skriking etter hjelp. Melder visste ikke om skrikene kom fra land eller sjø, sier Morten Rebnord i Vest politidistrikt. 


  - Luftambulanse er på stedet og bruker varmesøkende kamera, sier Rebnord. 


  Politiet opplyser at det blir søkt både på land og i sjø.


  Både politi, brannbåt med dykkere, luftambulanse, redningsskøyte, Røde Kors og Norske Redningshunder deltar i aksjonen.


  Politiet ber publikum som kan ha hørt noe om å ta kontakt med politiet på telefon 02800. 


 • av Hilde Heian
  i går13:51

  Brannvesenet slukket bål i Åsane


  Brannmannskaper har rykket ut for å slukke et stort bål med mye svart røyk i Dalavegen i Åsane. De er nå fremme på stedet og bålet er nå slukket, melder 110-sentralen på Twitter. 


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende