16:23:46Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
05. desember kl 18:24av Paul Andre Sommerfeldt

Åsane: Mann truet betjeningen på Narvesen En mann ble pågrepet av politiet på bussterminalen ved Hesthaugen etter å ha opptrådt truende mot betjeningen på Narvesen-kiosken på Åsane senter, melder Vest politidistrikt. 


Mannen skal ha fått utlevert penger, men det ble ikke fremvist noe våpen eller andre farlige gjenstander, ifølge politiet. Operasjonsleder Morten Rebnord opplyser at det er snakk om en mann i 50-årene. 


Det var to personer på jobb i kiosken da episoden fant sted.- De blir fulgt opp og arbeidsgiver er varslet, sier Rebnord. 


Det er foreløpig ikke kjent hvor mye penger mannen fikk med seg eller om pengene er gjort rede for. 


Han ble pågrepet på bakgrunn av vitnebeskrivelser, ifølge Rebnord. Politiet driver nå med avhør av øvrige vitner på stedet.  


Mannen er innsatt i fengslig forvaring hos politiet. 


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Anne Elin Hovden
  08:17

  Mann truet med øks i Fyllingsdalen


  En mann i 30-årene er pågrepet og satt i arresten etter å truet en annen med øks i Fyllingsdalen. 


  - 05.38 fikk vi melding om at en mann opplevde å bli truet i Fyllingsdalen. Situasjonen skal ha roet seg med at mannen med øksen trakk seg unna og kjørte fra stedet i en bil, sier operasjonsleder Bjarte Rebnord i Vest politidistrikt. 


  Varsleren skal ha opplevd mannen med øksen som beruset. Politiet fikk oppgitt hvor mannen oppholdt seg etter å ha kjørt sin vei. 


  - Vi tok forholdsregler og brukte litt tid før vi pågrep ham. Pågripelsen gikk ganske greit, sier Rebord. 


  Politiet snakker nå med vedkommende som skal ha blitt truet. 


  - Vi prøver nå å finne ut av om det har blitt forsøkt å bruke øksen, sier operasjonslederen. 


 • av Pål Andreas Mæland
  i går20:31

  Brann i fritidsbolig i Øygarden


  Brannvesenet rykket lørdag kveld ut til en fritidsbolig i Hellesøyvegen i Øygarden, etter melding om røyk og branntilløp.


  - Det er snakk om en rekke med sjøboder, der det skal ha vært et branntilløp i andre etasje. Sprinkleranlegget er løst ut, men det er usikkert om brannen er slukket, sier vaktkommandør Helge Lund ved 110-sentralen.


  Brannvesenet fikk melding klokken 20.16.


  - Det var folk til stede i sjøboden da det begynte å brenne. De har kommet seg ut, men jeg vet ikke om de har fått i seg røyk eller er skadet på noe annet vis, sier Lund.


  Klokken 20.36 melder brannvesenet at brannen er slukket og at de har kontroll på stedet.


 • av Julianne Bråten Mossing
  i går14:23

  Mistenker ruskjøring i Fana


  Politiet har pågrepet en bilfører etter mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand på Ytrebygdsvegen i Fana.


  I tillegg har det blitt gjort funn av narkotiske tabletter i bilen, melder Vest politidistrikt på Twitter. 


 • av Eystein Røssum
  i går09:20

  Mistenkjer fyllekøyring med MC og bil


  Ein mann i 20-åra vart laurdag morgon plassert i fyllearresten på Husnes, etter at politiet rykte ut til bråk i eit hus på Husnes. Mannen er mistenkt for å ha køyrt utan å vere edru, og vart tatt med til legevakta. 


  – Han var ikkje i stand til å ta vare på seg sjølv, og vart etterpå plassert i drukkenskapsarresten, seier operasjonsleiar Frode Kolltveit i Vest politidistrikt. 


  I Førde vart ein lett motorsykkel laurdag morgon vart funnen etterlaten med store skader etter ein velt. Politiet skriv på Twitter at dei har fått kontakt med eigaren, som vedgår å ha køyrt utan gyldig førarkort. Det er også her mistanke om ruskøyring. 


 • av Eystein Røssum
  i går07:09

  Branntilløp på to skular


  Brannvesenet rykte ut til Ådnamarka skule i Indre Arna i 3-tida natt til laurdag, etter melding om brann i eit bosspann. Også politiet rykte ut. 


  - Brannen vart sløkt. Spannet stod ikkje nær nokon vegg. Det var heller ingen folk å sjå der. Vi har oppretta ei sak, seier operasjonsleiar Frode Kolltveit i Vest politidistrikt. 


  Ein time seinare kom det melding om at ein moped stod i full fyr på Midtun skole. 


  - Heller ikkje der fann vi nokon. Mopeden var heilt utbrent kl. 04.21. Han låg midt på skuleplassen, som er asfaltert, seier Kolltveit. 


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende