03:28:24Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Politiet og brannvesenet på plass på Kunsthøgskolen
03. desember kl 19:17av Ken Rossland

FOTO: ØRJAN DEISZ

Brannvesenet rykket ved 18.30-tiden ut til Møllendalsveien i Bergen. 110-sentralen meldte først at det brant i en gassbeholder bak Kunstfakultetet. Senere ble dette avkreftet.


- Det er ventilasjonsanlegget på Kunstfakultetet som vi har fått melding om. Brannvesenet er på stedet, sier Ole Jakob Hartvigsen ved 110-sentralen.


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Hilde Olsen Aalvik
  i går17:04

  Flammer opp etter husvegg i Fana


  Brannvesenet er fremme på adressen i Krokeidevegen der det viser seg at det er bål-brenning av plankerester som har ført til flammene. Brannvesenet starter nå slukking, melder 110-sentralen på Twitter. 


 • av Hilde Heian
  i går15:56

  Rykket ut til vaskemiddel i tørketrommel 


  Brannmannskaper rykket mandag ettermiddag ut til Bjørgvin fengsel i Olav Bjordalsvei etter at en person ved en feil hadde helt vaskemiddel i en tørketrommel. Det skal ikke ha vært varmgang eller brann, og politiet avslutter nå arbeidet på stedet, opplyser Vest politidistrikt på Twitter. • av Hilde Heian
  i går15:48

  Ikke brann i Bjørgvin fengsel


  - Det er ikke tegn til brann, men det er observert en hvit røyksky som lukter klor inne på et vaskerom i Bjørgvin fengsel, sier vaktkommandør Håkon Myking ved 110-sentralen.


  Brannmannskaper fra Åsane stasjon rykket mandag ettermiddag ut til melding om røyk fra et teknisk rom og vaskerom i fengselet i Olav Bjordalsvei på Breistein.  • av Hilde Heian
  i går15:27

  Rykker ut til røyk i Bjørgvin fengsel


  Brannvesenet rykker ut til melding om røyk fra et teknisk rom og vaskerom i Bjørgvin fengsel i Olav Bjordalsvei.


  - Vi vet veldig lite, men det høres ut som om de har kontroll. Brannmannskaper fra Åsane stasjon rykker ut, sier vaktkommandør Håkon Myking ved 110-sentralen.


  Fengselsleder Ørjan Fond forteller at vaskerommet ligger i L-bygget, som tilhører den åpne avdelingen i fengselet.


  - Bygget er evakuert. Det er plass til 55 innsatte, og det er bortimot fullt, sier Fond. Han er ikke i fengselet nå og venter på tilbakemelding. 


  - Det er røykutvikling inne på et vaskerom, men jeg vet ikke om det er i en vaskemaskin eller tørketrommel, sier Fond.


 • av Hilde Heian
  i går14:16

  Seilbåt får hjelp av redningsskøyten  Den 35 fot store seilbåten som gikk på grunn i Florevika i Florø blir fulgt inn til kai av redningsskøyten.


  - Den er straks inne ved kai. Båten har trolig gått på grunn rett utenfor Florø. Vi sendte ut redningsskøyten og en brannbåt, sier redningsleder Cecilie Øversveen ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge.


  Politiet har også sendt patruljer til stedet. Politiet ble varslet om at seilbåten hadde gått på grunn av folk som hadde observert nødraketter. 


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende