05:08:18Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Politiet og brannvesenet på plass på Kunsthøgskolen
03. desember kl 19:17av Ken Rossland

FOTO: ØRJAN DEISZ

Brannvesenet rykket ved 18.30-tiden ut til Møllendalsveien i Bergen. 110-sentralen meldte først at det brant i en gassbeholder bak Kunstfakultetet. Senere ble dette avkreftet.


- Det er ventilasjonsanlegget på Kunstfakultetet som vi har fått melding om. Brannvesenet er på stedet, sier Ole Jakob Hartvigsen ved 110-sentralen.


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Trygve Opheim
  00:06

  Helikopter savnet i Hordaland


  Det melder VG. Vest politidistrikt bekrefter overfor BT at et helikopter er savnet. 


  - Vi fikk melding fra politiet klokken 21.53 om at et helikopter på vei fra Røldal skisenter til Karmøy er savnet, sier vakthavende redningsleder Johan Mannsåker ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til VG​. 


  Det savnede helikopteret skal ifølge avisen være av typen Robinson 44. Det er en kvinne og en mann om bord i helikopteret, ifølge avisen. 


  Les hele saken her.


 • av Hilde Heian
  i går10:45

  Mann skal ha bli slått i hodet med balltre


  En 23 år gammel mann er pågrepet av politiet etter at han skal ha slått en mann i hodet med et balltre på en privatfest på Radøy lørdag kveld.


  Politiet ble varslet om voldsepisoden klokken 23.30 lørdag.


  Den 28 år gamle mannen som ble slått, ble kjørt til legevakten og skal ha tilbrakt deler av natten der.


  - Etter omstendighetene ser det ut til å ha gått bra med mannen, men vi har slitt litt med å få tilbakemelding fra helsevesenet. Tar vi farepotensialet i betraktning, er risikoen i det vanvittig, slår Thomas Arntsen fast.


  Han er vakthavende jurist i Vest politidistrikt og sier at politiet ser alvorlig på det som har skjedd. 


  Ifølge Arntsen er det litt uklart hva som skal ha vært foranledningen for slaget, men han sier at det ikke virker som om det har vært tilfeldig.

 • av Eystein Røssum
  i går08:01

  I arresten etter biting og bråk


  Ein haugesundar i 30-åra hamna i arresten etter å ha laga bråk på eit vorspiel på Nordnes i 23-tida laurdag.


  - Han hadde slåst med fleire der. Då politiet kom, stod han ute på gata og ropte og skreik på engelsk, seier operasjonsleiar Per Algrøy.


  På Torgallmenningen måtte politiet hente ein mann i 20-åra som låg med eit kutt i bakhovudet. Også han slo seg vrang, med biting og slag, og vart plassert i arresten.


  Det same skjedde med ein mann i 20-åra på Husnes i Kvinnherad. Han hadde truga med å banke opp politiet, etter å ha vorte vist vekk frå ein utestad.


  Alle tre vil bli meldt, ifølgje operasjonsleiaren.


 • av Eystein Røssum
  i går07:55

  Nekta å gå av buss som ikkje gjekk  Ein nattbuss fekk tekniske problem i Nipedalen på Laksevåg i 3.30-tida natt til søndag, og sjåføren måtte be passasjerane gå av. Det godtok ikkje ein mann tidleg i 20-åra. 


  – Han sa han hadde betalt heilt fram, seier operasjonsleiar Per Algrøy i Vest politidistrikt. Heller ikkje då politiet kom til, var mannen villig til å forlate bussen. Då patruljen tok tak for å få han ut, sette han seg kraftig opp.


  – Også sjåføren prøvde å hjelpe til. Det vart eit basketak, og dei brukte til slutt peparspray mot passasjeren, seier operasjonsleiar Algrøy. Mannen måtte overnatte i arresten i Bergen. 

   


 • av Trygve Opheim
  16. februar22:25

  Dykkeulykke på Lindås


  To menn fikk kramper og pusteproblemer etter sportsdykking i Fonnebostsjøen på Lindås, skriver Vest politidistrikt på Twitter. 


  En mann ble kjørt til lokal legevakt, mens den andre ble kjørt til Haukeland etter ulykken. 


  Begge mennene var bevisste da de ble hentet med ambulanse.  


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende