11:16:08Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Slagsmål på Damsgård
12. oktober kl 10:59av Karoline Risnes

Klokken 10.05 fikk politiet melding om slagsmål utenfor Bunnpris på Damsgård.


Folk på stedet fryktet at en av de involverte holdt en kniv. 


- Politiet rykket ut med bevæpning, sier operasjonsleder Dag Olav Sætre til BT.


Etter å ha fått kontroll på stedet viste det seg at den ene mannen hadde brukt en nøkkel som kunne se ut som en kniv. De to mennene som var involvert i slosskampen ble brakt til legevakten og deretter til politistasjonen. Begge de to fremstod ruset.


- En av mennene blødde litt i ansiktet, men det var ingen alvorlige skader, sier Sætre.


Begge mennene er kjenninger av politiet. Forholdet vil bli anmeldt.Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Hilde Heian
  20 min

  Mann funnet omkommet i Norheimsund


  Norvald Gamlem (74)  fra Norheimsund, som ble meldt savnet i går, er funnet omkommet i Movatnet i Norheimsund.


  Det er ingen grunn til å tro at det har skjedd noe straffbart i forbindelse med dødsfallet til 74-åringen, opplyser politiet.


  Pårørende er varslet.


 • av Marianne Nilsen
  06:31

  Mann fortsatt savnet i Norheimsund  Mandag ettermiddag ble en mann i 70-årene meldt savnet i Norheimsund etter at han ikke møtte opp til en avtale.


  - Det var en venn som skulle gå tur med mannen, som meldte han savnet. Han møtte ikke opp til avtalt tid, sier operasjonsleder Per Algrøy.


  Politiet fikk meldingen i 14-tiden. Politi og mannskaper fra Røde Kors Hjelpekorps og Norske Redningshunder søkte etter mannen i går og i natt, uten funn. 


  - Vi har vært på mannens bopel, og i området der mannen bor. Vi setter i gang et større søk når det blir lyst, sier Algrøy.


 • av Liv Solli Okkenhaug
  i går22:15

  Savnet kvinne funnet


  Kvinnen som var savnet i området ved Garen i Hardanger er funnet i god behold. Hun har noe skader i en fot, og blir tatt hånd om av helsepersonell. Redningsmannskaper leter fortsatt etter en mann i 70-årene som er savnet i Norheimsund.


 • av Liv Solli Okkenhaug
  i går17:28

  To redningsaksjoner i Hardanger  Mandag ettermiddag leter redningsmannskaper etter to savnede personer i Hardanger. I området ved Garen og Vøringsfoss er en kvinne i 30-årene savnet. Hun skal ha teltet like ved hytteområdet. Det er dårlig vær på stedet, med snø og tåke. Politi og mannskaper fra Røde Kors Hjelpekorps og Norske Redningshunder søker etter henne. 


  I Norheimsund er en mann i 70-årene meldt savnet etter at han ikke møtte opp til en avtale tidligere i dag. Det foregår nå søk i nærheten av mannens bolig og i turområder.


 • av Hilde Heian
  i går15:47

  Lettere skadet etter arbeidsulykke på Stadion


  FOTO: Eirik Brekke

  En mann i 40-årene er lettere skadet etter en arbeidsulykke på Brann Stadion, opplyser Helse Bergen i en pressemelding mandag ettermiddag.


  Han er en av to personer som falt ned i en sjakt på Brann Stadion tidligere i dag. 


  Ifølge daglig leder i Sportsklubben Brann, Vibeke Johannesen, skal uhellet ha skjedd da to telemontører skulle flytte en antenne.Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende