16:26:43Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
12. oktober kl 10:42av Paul Andre Sommerfeldt

Arbeidsulykke på HyllestadEn 22 år gammel mann er innlagt ved Haukeland universitetssykehus med alvorlige skader etter en arbeidsulykke på Hyllestad i Sogn og Fjordane. Ulykken skal ha skjedd i 15-tiden torsdag ettermiddag. 


Dette melder Helse Bergen i en pressemelding. 


Ifølge Firda skal mannen ha falt tre meter fra et stillas under arbeid på et hus. Han skal ikke ha vært ved bevissthet da han ble fraktet til Haukeland, ifølge politiet. 


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Trygve Opheim
  15:42

  Pipebrann i Kvinnherad


  110-sentralen melder om pipebrann i Kvinnherad på Halsnøy. 


  Brannvesenet er på vei. 


 • av Hilde Heian
  15:23

  - Båt sank torsdag, men ingen ga beskjed 


  Den 60 fot store båten som har gått ned ved Seienesvika på Askøy, sank for flere dager siden.


  - Vi har fått bekreftet at den sank på torsdag, men ingen har gitt beskjed. Det er litt rart, slår vaktkommandør Sigbjørn Villanger ved 110-sentralen fast.


  Det lekker diesel fra vraket, og brannmannskapene skal nå ut og sjekke for å vurdere om det er mulig å få tatt opp dieselen.


  - Jeg spurte innringeren hvorfor han ikke har ringt oss før, men da svarte han at det ikke hadde begynt å lekke før i dag, sier Villanger. Han har fått opplyst at båteieren skal være bortreist.


 • av Hilde Heian
  15:07

  Lekkasje fra båt som har sunket på Askøy


  Brannmannskapene er ved Seienesvika på Askøy etter å ha fått melding om lekkasje fra en 60 fots båt som har gått ned, melder 110-sentralen på Twitter. • av Ken Rossland
  12:15

  Ingen  gass - avslutter på stedet


  Politiet og brannvesenet rykket ut til krysset Fortunen / Strandgaten i Bergen sentrum etter at det kom en melding om gasslukt. Brannvesenet foretok målinger på stedet. Det ble ikke påvist gass.


 • av Ken Rossland
  12:03

  Melding om gasslukt


  Politiet og brannvesenet rykker ut til krysset Fortunen/Strandgaten i Bergen sentrum etter en melding om gasslukt.Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende