18:40:48Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
- Båten er utbrent
12. oktober kl 05:35av Marianne Nilsen

Brannvesenet og politiet rykket fredag morgen ut til en båtbrann ved Hordvik småbåthavn i Åsane.


- Det er en nabo som har meldt at det er full fyr i en 30 fots båt, sa vaktkommandør Karl-Arne Røyseth ved 110-sentralen.


Brannvesenet fikk melding om brannen klokken 05.30.


- Båten er overtent. Det er uvisst om det er personer ombord, sa operasjonsleder Frode Kolltveit ved Vest politidistrikt.


Det skal ikke være spredningsfare til andre båter.


Rett over klokken 06.30 opplyser politiets innsatsleder at båten er i ferd med å gå ned, og at den henger i fortøyningene.


- Politi er i kontakt med båteier som ikke er på stedet. Det skal ikke være folk ombord, opplyser politiet.


Brannvesen har lagt ut lenser i området.


- Båten er utbrent. Lensene har vi lagt ut med tanke på dieselsøl, sier Helge Lund ved 110-sentralen rett over klokken 09.00.


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Paul Andre Sommerfeldt
  06:25

  Rykket ut til trusler ved Korskirken   Klokken 03.15 natt til lørdag rykket politiet ut til området Korskirken etter at en 22 år gammel mann skal ha kommet med trusler mot en annen person. 
  - Det var flere personer involvert, der den ene satte seg opp og ble vanskelig. Han ble tatt inn, og det ble funnet narkotika på mannen, opplyser operasjonsleder Terje Magnussen i Vest politidistrikt.  


  22-åringen blir anmeldt for trusler, besittelse av narkotika og hindring av offentlig tjenestemann. 


 • av Paul Andre Sommerfeldt
  06:16

  Mann knakk nesen under slåsskamp   Klokken 01.00 natt til lørdag barket to menn på 24 og 39 år sammen i Vaskereleven i sentrum av Bergen. Det endte med at den ene av mennene fikk en knekt nese. Vedkommende ble kjørt til legevakten. 
  - Politiet har vært på stedet og snakket med dem, sier operasjonsleder Terje Magnussen i Vest politidistrikt. 


  Politiet har opprettet anmeldelse for kroppsskade.  • av Anders Haga
  i går14:29

  Lettet over henleggelse


  Den daglige lederen ved Krisesenteret for Bergen og omegn fikk denne uken beskjed om at politisaken var henlagt.


  I august ransaket politiet lokalene til Krisesenteret i Bergen, etter at en ansatt mente seg utsatt for et datainnbrudd. Den daglige lederen fikk status som siktet i saken, som er rutinemessig i slike saker. Denne uken ble det kjent at statsadvokatene henla straffesaken med begrunnelsen at "intet straffbart forhold anses bevist".


  - Jeg har ikke hatt lyst til å kommentere saken mens den ble behandlet, og nå er politisaken heldigvis ferdig. Intet straffbart forhold hadde funnet sted. Og det er en enorm lettelse, det har vært en stor påkjenning, sier den daglige lederen til BT.


 • av Ørjan Torheim
  i går14:24

  29 sjåfører fikk svi i UP-kontroll  Vest politidistrikt melder på Twitter om en fartskontroll i Røldal i regi av Utrykningspolitiet (UP).


  I kontrollen fikk i alt 29 sjåfører et dyrt møte med politiet, opplyser ordensmakten.


  Kontrollen var i en 50-sone, og den høyeste farten ble målt til 73 km/t.


  - I en annen kontroll i Røldal i september, i 60-sonen, ble 38 sjåfører tatt. Det er generelt mange overtredelser når vi stiller oss opp på E134 i Røldal- og Haukeli-området, sier leder Terje Oksnes i UP-distrikt Vest.


  Oksnes har ikke nærmere opplysninger om den siste kontrollen, men sier at den må ha blitt avholdt på E134.


 • av Rune Stølås
  i går08:05

  Leteaksjon i Åsane etter rop i skogen


  Klokken 00.12 natt til fredag fikk politiet melding om at det var hørt rop etter hjelp i et skogsområdet på Breistein i Åsane.


  - Innsatsleder, hundepatrulje og en vanlig patrulje ble sendt til stedet. Det var hørt et antatt rop etter hjelp og bjeffing fra skogen, opplyser operasjonsleder Tatjana Knappen ved Vest politidistrikt.


  Hovedredningssentralen og brannvesenet ble også varslet, og det ble satt inn redningshelikopter med varmesøkende kamera, redningsbåt og drone for å lete.


  - Det var ferske hjortetråkk i området. Hjort kan noen ganger høres ut som en bjeffende hund, så det kan ha vært en forveksling, sier operasjonslederen.


  Leteaksjonen ble avsluttet klokken 02.48 uten resultat.


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende