18:36:45Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
- Båten er utbrent
12. oktober kl 05:35av Marianne Nilsen

Brannvesenet og politiet rykket fredag morgen ut til en båtbrann ved Hordvik småbåthavn i Åsane.


- Det er en nabo som har meldt at det er full fyr i en 30 fots båt, sa vaktkommandør Karl-Arne Røyseth ved 110-sentralen.


Brannvesenet fikk melding om brannen klokken 05.30.


- Båten er overtent. Det er uvisst om det er personer ombord, sa operasjonsleder Frode Kolltveit ved Vest politidistrikt.


Det skal ikke være spredningsfare til andre båter.


Rett over klokken 06.30 opplyser politiets innsatsleder at båten er i ferd med å gå ned, og at den henger i fortøyningene.


- Politi er i kontakt med båteier som ikke er på stedet. Det skal ikke være folk ombord, opplyser politiet.


Brannvesen har lagt ut lenser i området.


- Båten er utbrent. Lensene har vi lagt ut med tanke på dieselsøl, sier Helge Lund ved 110-sentralen rett over klokken 09.00.


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Hilde Heian
  09:53

  Brann i dobbeltgarasje på Nordfjordeid


  Det er en frittliggende dobbeltgarasje med en TV-stue på toppen som begynte å brenne ved Myrold på Nordfjordeid tirsdag morgen. Politiet ble varslet klokken 09.21.


  - Slukkingsarbeidet er i gang, og det er ingen fare for at brannen skal spre seg til andre bygninger, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i politiet. 


  Det var ingen til stede i bygningen, og heller ingen som har blitt skadet. Årsaken til brannen er fremdeles ukjent, melder Vest politidistrikt på Twitter. • av Hilde Heian
  09:43

  Meldt om brann i garasje på Nordfjordeid


  Det er meldt om brann i en garasje ved Myrold på Nordfjordeid. Politipatruljen melder om røykutvikling på stedet, og brannvesenet er i gang med undersøkelser. Det er ikke meldt om personskade, opplyser politiet på Twitter.


 • av Arne Edvardsen
  06:13

  Mann angrep vekter  


  Politiet melder om en utagerende mann som angrep en vekter på Zachariasbryggen i natt. Det er ikke meldt om personskader. Mannen ble bortvist fra sentrum.


  En annen mann ble i natt pågrepet for skremmende og plagsom adferd i Møllendalsveien. Vedkommende er innsatt i arrest, skriver Vest politidistrikt på Twitter.


 • av Hilde Olsen Aalvik
  i går17:04

  Flammer opp etter husvegg i Fana


  Brannvesenet er fremme på adressen i Krokeidevegen der det viser seg at det er bål-brenning av plankerester som har ført til flammene. Brannvesenet starter nå slukking, melder 110-sentralen på Twitter. 


 • av Hilde Heian
  i går15:56

  Rykket ut til vaskemiddel i tørketrommel 


  Brannmannskaper rykket mandag ettermiddag ut til Bjørgvin fengsel i Olav Bjordalsvei etter at en person ved en feil hadde helt vaskemiddel i en tørketrommel. Det skal ikke ha vært varmgang eller brann, og politiet avslutter nå arbeidet på stedet, opplyser Vest politidistrikt på Twitter.Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende