19:13:38Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Mann pågrepet på Bergensbanen
11. oktober kl 07:24av Marianne Nilsen

En mann i 30-årene ble pågrepet på Bergensbanen seint onsdag kveld. Toget var på vei fra Oslo til Bergen.


Mannen skal ha vært voldelig mot personalet på toget, og ble pågrepet av politiet inne på et toalett i en togvogn på Voss stasjon. - Han skal blant annet ha slått til den ansatte på toget fordi han ikke fikk gratis pølse i kiosken, sier operasjonsleder Lars Geitle i Vest politidistrikt. 


Mannen er satt i arresten og blir anmeld for vold mot personalet, ordensforstyrrelse og forulemping av politiet.


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Anne Elin Hovden
  06:13

  Meldte fra om overfall


  En mann tok i natt kontakt med politiet og fortalte at han hadde blitt slått ned av fire unge gutter på Nøstet. Da politiet ankom stedet, fant de en mann med kul i hodet og som blødde litt.


  - Vi er usikker på hva som har skjedd. Mannen hadde ikke noen god beskrivelse av de fire, men vi gjorde søk i området uten resultat, sier operasjonsleder Dag Olav Sætre ved Vest politidistrikt.


 • av Anne Elin Hovden
  05:39

  Drakk øl i Løvstakktunnelen


  Politiet måtte rykke ut til Løvstakktunnelen i natt ved 04.40-tiden for å hente ut en mann som hadde satt seg ned 300 meter inne i tunnelen for å drikke øl. Personen hadde da også vært inne i flere av nødkioskene i tunnelen, slik at alarmer hadde gått, sier operasjonsleder Dag Olav Sætre ved Vest politidistrikt.


  Mannen er nå anmeldt av politiet.


 • av Anne Elin Hovden
  05:25

  Redningsaksjon på Radøy avsluttet uten funn


  FOTO: Marit Hommedal, Scanpix

  Letemannskapene avsluttet i natt leteaksjonen på Radøy uten av det ble gjort funn. Aksjonen ble satt i gang søndag kveld etter at en mann hadde hørt skrik om hjelp. Melder visste ikke om skrikene kom fra sjø eller land.


  - Vi avsluttet kl 02.31, og vi følte oss da så trygg vi kan være på at det da ikke var noen i det aktuelle området som trengte hjelp, sier operasjonsleder Dag Olav Sætre ved Vest politidistrikt.


  Det ble gjort omfattende søk på sjøen og på land, i en retning og i en utstrekning som var naturlig ut fra hva melder hadde fortalt. Det deltok blant annet mannskaper fra Norske Redningshunder, redningshelikopter og flere båter, og det ble gjort søk med varmesøkende kamera.  


  Det kom heller ikke inn flere tips i løpet av natten.


 • av Adalheidur Oldeide
  i går23:30

  Redningsaksjon på Radøy etter skrik om hjelp


  Redningsaksjonen er satt i gang ved Austmarka ved Radsundet på Radøy etter at det er hørt skrik om hjelp, melder politiet på Twitter.


  – Vi fikk melding av en mann som hadde vært hjemme i huset sitt og hørt mye skriking etter hjelp. Melder visste ikke om skrikene kom fra land eller sjø, sier Morten Rebnord i Vest politidistrikt. 


  - Luftambulanse er på stedet og bruker varmesøkende kamera, sier Rebnord. 


  Politiet opplyser at det blir søkt både på land og i sjø.


  Både politi, brannbåt med dykkere, luftambulanse, redningsskøyte, Røde Kors og Norske Redningshunder deltar i aksjonen.


  Politiet ber publikum som kan ha hørt noe om å ta kontakt med politiet på telefon 02800. 


 • av Hilde Heian
  i går13:51

  Brannvesenet slukket bål i Åsane


  Brannmannskaper har rykket ut for å slukke et stort bål med mye svart røyk i Dalavegen i Åsane. De er nå fremme på stedet og bålet er nå slukket, melder 110-sentralen på Twitter. 


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende