11:31:41Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Mann savnet i Voss
09. august kl 21:51av Linnea Skare Oskarsen

En 66-åring er meldt savnet fra Voss DPS, melder Vest politidistrikt på Twitter litt før klokken 22, torsdag kveld. 


Politiet fikk meldingen klokken 18.04 og søker i Voss og omegn. En lokal patrulje bistås blant annet av en hundepatrulje fra Bergen og Røde Kors.


Mannen forsvant fra institusjonen i Voss sentrum iført rød jakke, hvit-og sortstripet genser, dongeribukse og sorte sko. Mannen bruker briller og har bart. Han er ca. 170 cm høy og har mørkt, kort hår, opplyser politiet. 


Politiet ønsker tips om observasjoner på 02800


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • 8 min av Ørjan Torheim

  Båteier ved Marineholmen ble vekket av jolletyv. Nå har 27-åring mye å svare for.


  En 27 år gammel mann kan i dag bli satt i varetekt, siktet for fem-seks tilfeller av biltyverier og forsøk på båttyveri i sommer. Han møtte i Bergen tingrett i 10-tiden i dag.


  Ifølge politiet er dette samme mann som en natt i slutten av juli løsnet en jolle fra en større båt ved Marineholmen i Bergen. Eieren våknet imidlertid, og han holdt øye med tyven til politiet kom.


  Politiadvokat Øivind Bjørkås sier mannen har en lang rekke forhold å svare for også fra tidligere. De siste forholdene, som er grunnlaget for fredagens rettsmøte, er knyttet til Bergen og Askøy.


 • 09:59 av Marita Ramsvik

  Bilbrann på Sveio


  Sveio brannvesen kjører ut på en melding om en bilbrann i Valevåg. Alle passasjerer skal være ute av bilen, og ingen skal ha kommet til skade. 


  Ifølge Sør – Vest politidistrikt sin twittermelding skal bilen ha kjørt i den undersjøiske tunnellen i Stord. Passasjerene merket at noe var galt, og klarte å komme seg ut av tunnelen og parkert bilen før den begynte å brenne


  Brannvesenet jobber med å slukke brannen nå.


 • 06:42 av Anne Elin Hovden

  Ikke brann på Varåsen


  I 06.30-tiden melder 110-sentralen at lynnedslaget på Nedre Varåsen på Os ikke forårsaket brann, men at det var en del svidde ledninger. I tillegg ble deler av takkontruksjonen svidd.  


 • 05:55 av Anne Elin Hovden

  Lynnedslag i to hus på Os


  FOTO: Skjermdump: lyn.met.no

  Det oppstod brann i taket på en enebolig på Berge på Os etter et lynnedslag, og det er meldt om åpne flammer.  Da BT kontaktet 110-sentralen 05.50 var brannvesenet akkurat kom frem. I følge 110-sentralen skal lynnedslaget ha forårsaket en del svidde kontakter, og det oppstod også brann ved strøminntaket til huset. Alle personene i huset skal ha kommet seg ut.


  Klokken 06.05 opplyser operasjonsleder Arve Samsonsen ved Vest politidistrikt at det ikke lenger er observert flammer i huset.


  Like over klokken 6 fikk 110-sentralen melding om enda et branntilløp på Os etter tordenbygene. Det skal være røykutvikling fra et tak i Nedre Varåsen, og det var de som bodde i huset som meldte fra. Her er brannvesenet nå på vei.


  Klokken 06.10 melder vaktkommandør Tore Fanebust ved 110-sentralen at brannen på Berge er slukket.


  Ingen ble skadet i brannen, og alle beboerne er gjort rede for.


  Klokken 06.15 melder Vest politidistrikt at det ikke er observert flammer fra Varåsen.


  I følge vakthavende meteorolog Lars Andreas Selberg på Vervarslinga på Vestlandet begynte tordenværet å bygge seg opp ute i havet sent i går kveld, og beveget seg inn mot land. Senteret for tordenværet har beveget seg sør for Bergen og vil bevege seg videre innover i landet.  


  - Jeg våknet selv av tordenværet i morges, det ble min vekkerklokke, sier meteorologen, som lover at de verste tordenbygene vil gi seg utover ettermiddagen.  • i går15:32 av Paul Andre Sommerfeldt

  Værfaste på Jostedalsbreen


  Hovedredningssentralen Sør-Norge melder at to personer fra Belgia er værfaste på Jostedalsbreen. Det skal være dårlig vær i området. 


  Ifølge HRS vil de to bli tatt ut i morgen ved hjelp av bakkemannskaper. HRS skriver på Twitter at belgierne har etablert en nødbivuakk og klarer seg fint. Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende