03:34:52Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Stangeland fremdeles på sykehus
09. august kl 14:35av Marianne Nilsen

REDDET: Magnus Stangeland ble tatt i land her etter å ha blitt funnet på Fugløya onsdag formiddag.
REDDET: Magnus Stangeland ble tatt i land her etter å ha blitt funnet på Fugløya onsdag formiddag.
FOTO: AUSTEVOLL BRANN OG REDNING/ØRJAN DEISZ

Onsdag formiddag gikk alarmen da en tom fiskebåt ble funnet med motoren i gang i fjæresteinene mellom Stolmen og Fugløysundet i Austevoll.


En halvtime senere ble tidligere stortingsrepresentant Magnus Stangeland funnet kraftig nedkjølt på den ubebodde øyen Fugløya. Der hadde han klart å ta seg i land etter å ha falt i sjøen tirsdag kveld, ifølge politiet.


– Han var kraftig nedkjølt, men er i grei form utover det. Vi er selvsagt utrolig glade for at det har gått bra, skrev datteren Nina Stangeland i en tekstmelding til Bergens Tidende onsdag.


Stangeland ble innlagt på Haukeland universitetssjukehus med lettere skader. Torsdag formiddag skulle Stangeland møte pressen, men ifølge en lege ved sykehuset trengte han mer hvile.


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Cathrine Krane Hansen
  i går10:05

  To ran i sentrum  To menn meldte at de ble ranet natt til søndag. 


  - Klokken 01.40 ringte en mann og hevdet seg ranet. Han skal ha blitt slått, tatt kvelertak på og frastjålet en klokke. Vitner skal avhøres, sier operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt.


  Omtrent en time senere tok nok en mann kontakt med politiet.


  - Tre personer skal ha holdt vedkommende og fratatt ham smykker.


  Sistnevnte er en mann i 50-årene, mens mannen som ble fratatt klokke er i 20-årene. Begge hendelsene skjedde i Bergen sentrum, ikke så langt fra hverandre i Strandgaten-området. Politiet utelukker ikke at det kan være en sammeheng, men kan ikke konkludere før de har etterforsket nærmere, understreker Knappen.     


 • av Ørjan Torheim
  i går08:37

  Båtforlis i Gloppenfjorden: Mann funnet omkommet i natt


  FOTO: PER SVEIN REED/2211-TIPSER

  Én mann er funnet omkommet etter at en båt gikk ned i Gloppenfjorden i Sogn og Fjordane lørdag kveld.


  Tre andre personer overlevde forliset og ble sendt til sykehuset i Nordfjord.


  Den omkomne ble funnet ved hjelp av en ubåt i 01.30-tiden natt til søndag.


  Les hele saken her.


 • av Paul Andre Sommerfeldt
  i går06:55

  Rykket ut til slåssing i Sandviken   Ved 01.30-tiden natt til søndag måtte flere politipatruljer rykke ut til Sandviken til det som skal ha vært slåssing mellom en gruppe menn i 40-årene og slutten av 30-årene. 


  - Det endte med at én person ble slått og en annen kjørt til legevakten for sjekk, sier operasjonsleder Terje Magnussen i Vest politidistrikt. 


  En mann i slutten av 30-årene sitter i arresten og blir anmeldt for kroppsskade. Det skal ikke være snakk om store skader. Politiet har opprettet sak på hendelsen.  


 • av Paul Andre Sommerfeldt
  i går06:45

  Gikk til angrep på bil i sentrum  Klokken 04.25 natt til søndag rykket politiet ut til Valkendorfsgaten i sentrum av Bergen etter en full mann skal ha gått til angrep og løpt etter en bil. 
  - Vi sendte en patrulje som fikk kontakt med mistenkte. Han var veldig utagerende og ikke i stand til å ta vare på seg selv, sier operasjonsleder Terje Magnussen i Vest politidistrikt. 


  En 28 år gammel mann sitter nå i arresten og blir anmeldt for ordensforstyrrelse. 


 • av Paul Andre Sommerfeldt
  i går06:38

  Full mann slo seg vrang i Harafjelltunnelen  Politiet måtte ved 23.30-tiden lørdag kveld rykke ut til Harafjelltunnelen på riksvei 555 i Godvik etter at en 18 år gammel mann gikk i tunnelen. 


  - Han skapte seg såpass mye at patruljen måtte ha bistand. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse og sitter i drukkenskapsarresten, sier operasjonsleder Terje Magnussen i Vest politidistrikt. 


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende