16:44:44Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Mann funnet nedkjølt i Austevoll 
08. august kl 10:41av Hilde Heian

En mann i 70-årene er funnet nedkjølt og blir tatt hånd om av helsepersonell.


- Mannen er oppegående og tilsnakkendes, men avkjølt, sier operasjonsleder Per Algrøy i Vest politidistrikt.


Alarmen gikk etter at en tom fiskebåt ble funnet i fjæresteinene mellom Stolmen og Fugløysundet. 


Klokken 10.51 ble mannen funnet.


Les hele saken her


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Ørjan Torheim
  14:07

  Dom: Stjal syv pulsklokker og lurte til seg penger med Kari Traa-jakke


  En mann (38) bosatt i Bergen er dømt til ett års fengsel for blant annet flere tyverier og kjøring uten gyldig førerkort. Straffen fra Bergen tingrett er en fellesstraff kombinert med en tidligere dom, der en del av straffen var betinget.


  I februar i år, fastslår retten, stjal 38-åringen syv Polar pulsklokker fra XXL i Fana. Noen uker seinere tok han en Kari Traa parkas, verdt 2490 kroner, fra en Coop-butikk i Øvregaten og leverte den som retur i kassen. Dermed fikk han utbetalt de 2490 kronene som jakken kostet.


  Mannen erkjente skyld for noen av forholdene, men nektet for andre. Pulsklokkene mente han at han ikke kunne dømmes for, fordi alarmen gikk og at han deretter la klokkene tilbake. Dommerne mener tyveriet var fullbyrdet idet han tok av alarmene og la klokkene i en pose.


  Mannens forsvarer mente det var tvil om klientens tilregnelighet, noe retten har avvist. 38-åringen frifinnes for et narkotikaforhold han sto tiltalt for, men blir også dømt for stjeling fra et apotek og fra en Jernia-butikk på Nesttun. På Nesttun stjal han en kjøkkenmaskin.


 • av Hilde Heian
  13:37

  Kontroll på brann i fjellanlegg


  Brannvesenet melder om en brann inne i et fjellanlegg i Fanavegen. Nødetatene er på plass og brannmannskapene skal nå ha kontroll på brannen.


  - Det er silisium som brenner inne i en tunnel til Fana Stein og Gjenvinning. Brannmannskapene er på vei inn i tunnelen, sier vaktkommandør Sigbjørn Villanger ved 110-sentralen.


  Brannvesenet har rykket ut fra to stasjoner etter at meldingen om brannen kom klokken 13.00. Ifølge vaktkommandøren er det problemavfall som lagres inne i tunnelen der det nå brenner. • av Hilde Heian
  12:39

  Knivstukket kvinne til sykehus


  En kvinne er fraktet i ambulanse til Haukeland etter å ha blitt stukket i halsen, melder BA.


  Politiet rykket ut i 11.30-tiden med flere patruljer til en adresse i nærheten av sentrum etter å ha fått melding om en mulig knivstikking.


  – Hun skal ha et kutt i halsen som kan tyde på at hun har blitt stukket med kniv. Såret skal virke overflatisk, og tilstanden er ikke alvorlig. Kvinnen er fraktet med ambulanse til Haukeland, forteller operasjonslederen Terje Magnussen til avisen.


  Politiet skal ha kontroll på alle parter og det skal være en relasjon mellom de involverte, opplyser operasjonslederen.


  Kvinnen skal ifølge BA ha blitt stukket i halsen etter en krangel med en mann.


  Det skal også ha vært vitner til hendelsen.


 • av Paul Andre Sommerfeldt
  i går09:14

  Lettere skadet i fallulykke   En 83 år gammel mann er innlagt på Haukeland sykehus med lettere skader etter en fallulykke i Fyllingsdalen natt til søndag.


  Ulykken skal ha skjedd klokken 04.50. Dette opplyser Helse Bergen i en pressemelding. 


  Politiet skal ikke ha blitt koblet inn i hendelsen, opplyser operasjonslederen i Vest politidistrikt. 


 • av Paul Andre Sommerfeldt
  i går06:37

  Mann slo i hus og lusket i hager   En politipatrulje i Kvam har rykket ut til melding om en mann som skal ha kranglet og gått rundt i andre folk sine hager. Ifølge operasjonsleder Frode Kolltveit i Vest politidistrikt skal mannen ha slått i hus og pratet med seg selv. 


  - Han har ikke gjort noen skader, men en politipatrulje i Kvam ble sendt til stedet, opplyser Kolltveit i 06-tiden søndag. 


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende