12:36:36Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Knivraner pågrepet i Odda
04. august kl 13:50av Anne Elin Hovden

En mann i 20-årene er pågrepet, mistenkt for å ha stått bak et knivran i Odda 12.30 i dag. Det var en ung kvinnelig butikkansatt i Odda sentrum som ble ranet. Beskrivelsene av ransmannen var så gode at en patrulje pågrep den antatte gjerningsmannen under en time etter. Den unge kvinnen som ble ranet er tatt vare på av helsepersonell, skriver Vest politidistrikt på twitter. 


- Kvinnen er preget av det som har skjedd. Hun har vært bevisstløs, etter det vi har fått opplyst, men skal ikke ha blitt skadet av kniven hun ble truet med. Hun kan ha blitt dyttet eller falt, sier operasjonsleder Tatjana Knappen.


Ranet skjedde i en tekstilbutikk, og kvinnen var alene på jobb.


Den antatte gjerningsmannen ble pågrepet hjemme i sin egen leilighet.


- Det skjedde på grunn av god lokalkunnskap og godt politiarbeid, sier Knappen. Hun sier funn i leiligheten også bekrefter mistanke mot mannen. Mannen fikk med seg et ukjent pengebeløp i tekstilbutikken, og skal også ha tatt varer i en annen butikk før det.


- Vi regner derfor med å få inn ytterligere en anmeldelse fra den andre butikken på samme mann, sier Knappen. 


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Einar Aarre
  07:04

  Bråk i sentrum i natt


  En mann ble i natt pågrepet på Torget etter at han skal ha skallet ned en vekter. Han skal også ha skallet til en politibetjent.


  I Hetlevikåsen skal en overstadig beruset mann ha nektet å forlate en privatfest etter å ha slått til flere festdeltakere. Mannen skal også ha satt seg opp mot politiet. Politiet har opprettet sak etter hendelsen.


  Politiet rykket også ut til Strandgaten, der en mann ble stoppet etter ordensforstyrrelser. Han ble tatt med til drukkenskapsarresten.    


 • av Einar Aarre
  06:56

  Knuste vindusruter


  I Nygårdsgaten ble en mann i natt tatt for å ha knust vindusruter i en bakgård. Mannen be først stoppet av ordensvakten på Fincken. Politiet har opprettet sak på hendelsen. 


 • av Einar Aarre
  06:52

  Truet hotellansatte


  Politiet rykket i natt ut til Lægreid hotell i Sogndal der en gjeng på åtte personer skal ha stelt i stand bråk. Ifølge politiet skal gjengen ha oppført seg truende mot ansatte på hotellet.


  Politiet skal ha roet ned situasjonen. Ingen kom til skade, og ingen blir anmeldt etter hendelsen.


 • av Einar Aarre
  06:46

  Kolliderte ved Troldhaugtunnelen


  Bilen fikk store materielle skader og føreren måtte fraktes til sykehus etter å ha kollidert med fjellveggen like før Troldhaugtunnelen i retning Lagunen.


  Ulykken skjedde i 03-tiden i natt. Kvinnen i 30-årene var alene i bilen, og ingen andre biler var involvert i ulykken.  


 • av Einar Aarre
  06:32

  Fant mann liggende forslått på fortauet


  Under patruljering i sentrum i natt fant politiet en forslått mann i 20-årene liggende på fortauet i Torggaten, like utenfor Skipperstuen.


  Mannen var ved bevissthet. Han var slått ned, og hadde smerter i hodet. Politiet fant ingen gjerningsmann på stedet, og fornærmede visste heller ikke hvem som hadde slått. Mannen ble kjørt til legevakten. Han hadde trolig pådratt seg hjernerystelse, mener politiet. 


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende