16:44:02Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Båt gjekk ned ved kai på motorverkstad på Stamnes
11. juli kl 14:03av Hans Ivar Moss Kolseth

FOTO: Renathe Vik

110-sentralen i Hordaland skriver på Twitter at ein omtrent 50 fot lang båt har gått ned ved kai. Det er ein del oljelekkasje på sjøen, og dei iverksetter tiltak med lenser. 


Avisa Hordaland skriv at naboane høyrde kraftige smell då taua som båten var fortøydd med, rauk, og at det lukter diesel over heile bygda.Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Marianne Borchgrevink-Brækhus
  15:28

  Klatreulykke på Askøy  Nødetatene melder at en fjellklatrer skal ha falt ned en skrent på rundt 30 meter ved Steinrusten på Askøy.


  Klatreren, en mann i 50-årene, er bevisst, men har ryggsmerter, opplyser politiet like etter klokken 16.


  Mannen er nå fraktet til Haukeland Universitetssykehus med luftambulanse.


  - Vi fikk melding klokken 15.11 om at en person som drev med klatring i en fjellvegg hadde falt ned. Vi rykket ut sammen med de andre nødetatene, og den tilskadekomne er nå under medisinsk behandling, sier operasjonsleder Arve Samsonsen ved Vest politidistrikt klokken 15.45. 


  - Det er en mann som har falt ned en skrent på rundt 30 meter i et turterreng mellom Erdalsveien og Kolbeinsvarden på Askøy. Hvor bratt det er, vet vi foreløpig ikke noe om, opplyser vaktkommandør Ole Jakob Hartvigsen ved 110-sentralen.


  Brannvesenet meldte først at det dreide seg om et fall på 15 meter, men dette ble kort tid senere oppjustert til 30 meter.


  KLATREULYKKE: Alle nødetatene rykket ut etter melding om at en fjellklatrer hadde falt 30 meter ved Steinrusten på Askøy.
  KLATREULYKKE: Alle nødetatene rykket ut etter melding om at en fjellklatrer hadde falt 30 meter ved Steinrusten på Askøy.
  FOTO: Ørjan Deisz

 • av Kari Pedersen
  07:51

  Økning i antall tyveri i byggebransjen  9 av 10 bedrifter i byggebransjen har blitt frastjålet verktøy, viser undersøkelse utført av Bygg og Anlegg. Ifølge foreningen har antallet tyveri økt.


  Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg gjennomførte undersøkelsen i Hordaland og Sogn og Fjordane, men mener tallene gjelder for hele landet, melder NRK.


  – Økningen i antall tyveri og egentlig omfanget av tyveriene blir større, så for byggebransjen har det blitt et problem, sier Gard Kvalheim, medlem av Bygg og Anlegg, til kanalen.


  Ifølge NRK anmelder bare hver femte håndverkerbedrift tyveri av verktøy. 


 • av Kari Pedersen
  07:34

  21-åring tatt for ran


  Litt før klokken 23 fredag kveld ble en 21-åring stanset av politiet, mistenkt for ran av annen 21-åring. I lommen hadde mannen bankkortet til ransofferet.


  Operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt sier politiet fredag kveld fikk en melding om slåsskamp på busstoppet ved Industrihuset, på bysiden av Puddefjordsbroen. Like etter kom en telefon om ran på samme sted.


  Personen som meldte slåsskamp, hadde gitt en beskrivelse av aktørene. Slåsskampen viste seg altså å være et ran. Flere politipatruljer deltok i søket etter raneren. En mann som passet til beskrivelsen ble stanset på Møhlenpris og viste seg så å ha gjenstander fra offeret. 


  Mannen ble arrestert og vil trolig bli avhørt i løpet av lørdagen. Han er godt kjent av politiet fra før.   

  I arresten sitter også en mann i slutten av 20-årene som ble arrestert for grove muntlige beskyldninger mot en annen mann. Munnhuggeriet skjedde på Vågsallmenningen. 


 • av Marianne Borchgrevink-Brækhus
  i går22:03

  Kvinne truet vektere i sentrum


  En kvinne i 40-årene er pågrepet og satt i arrest etter å ha truet vektere i Bergen sentrum fredag kveld. Hun skal også ha stjålet fra en butikk, opplyser Vest politidistrikt. 


  Like etterpå opplyser politiet at de har arrestert to personer ved Grønnestølen, mistenkt for å ha stjålet post. 


 • av Per Willy Lindberg
  i går14:58

  Politiet ber om videoopptak etter drapet


  2211-TIPSER
  2211-TIPSER
  FOTO: DRAP: Forrige fredag ble en mann knivdrept på Circle K-stasjonen i Solheimsviken.

  Har du videoopptak fra Circle K-stasjonen forrige fredag? Da vil bergenspolitiet komme i kontakt med deg.


  Politiet har behov for å dokumentere hele hendelsesforløpet av drapet på Said Battay Chataya så grundig som mulig.


  Video-opptak fra hendelsen er av stor interesse for etterforskningen.


  Politiet ønsker å innhente alle video-opptak uavhengig av kvalitet.


  Dersom du har slike opptak, ta kontakt med politiet på tlf. 02800, skriver politiet i en pressemelding.


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende