04:10:02Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Båt gjekk ned ved kai på motorverkstad på Stamnes
11. juli kl 14:03av Hans Ivar Moss Kolseth

FOTO: Renathe Vik

110-sentralen i Hordaland skriver på Twitter at ein omtrent 50 fot lang båt har gått ned ved kai. Det er ein del oljelekkasje på sjøen, og dei iverksetter tiltak med lenser. 


Avisa Hordaland skriv at naboane høyrde kraftige smell då taua som båten var fortøydd med, rauk, og at det lukter diesel over heile bygda.Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Ane Elisabeth Børhaug
  i går17:58

  Røykutvikling Sletten senter


  Vest politidistrikt melder at det ikke har vært noen brann, kun svilukt. Ifølge brannvesenet var det røykutvikling i en stikkontakt. De har åpnet opp rundt denne for å være sikker på at det ikke har spredd seg. 


 • av Ane Elisabeth Børhaug
  i går17:26

  Nødetater rykker ut til Sletten


  Det skal komme røyk fra et toalett i Sletten senter. Klokken 17.09 melder politiet at nødetatene rykker ut til mulig brann. 


 • av Bjarte Solheim
  i går13:22

  Havari-offiserene får ikke ansvar for å seile ny fregatt


  Marineoffiserene som hadde ansvaret for KNM «Helge Ingstad» da den kolliderte, får ikke ansvaret på bro når besetningen igjen seiler ut med søsterskipet KNM «Roald Amundsen», skriver VG


  Mannskapet fra den havarerte fregatten bor nå om bord i KNM «Roald Amundsen». Her skal de arbeide sammen, og sove på tilsvarende måte som de gjorde om bord i KNM «Helge Ingstad». Dette som et ledd i traumebehandlingen etter havariet. 


  På spørsmål fra VG, om vaktsjefen fra ulykkesnatten får seile med fullt ansvar før utredningene er evaluert, svarer flaggkommandør Rune Andersen via sin kommunikasjonsoffiser Thomas Gjesdal følgende.


  – Personell fra broteamet på KNM «Helge Ingstad» er blant dem som er sterkest berørt og det tas hensyn til at de behøver ytterligere tid til å bearbeide hendelsen, sier Gjesdal.


 • av Rune Christophersen
  i går12:35

  Måtte avbryte sikring på grunn av uvær


  KAN RYKE: Belastningen på disse vaierne økte da skipet gled ut tirsdag. Personell kan ikke arbeide i nærheten av festepunktene, opplyser Forsvaret.
  KAN RYKE: Belastningen på disse vaierne økte da skipet gled ut tirsdag. Personell kan ikke arbeide i nærheten av festepunktene, opplyser Forsvaret.
  FOTO: FORSVARET

  Dårlig vær torsdag ettermiddag førte til at Forsvaret måtte avbryte sikringen av KNM «Helge Ingstad» midtskips. Det lyktes imidlertid å sikre skipet foran, opplyser Forsvaret i en pressemelding.


  Skipet er under kontinuerlig overvåking, og skal ha ligget rolig i natt. Fartøyet ligger nå med styrbord propell og ror ned i sandbunn.


  Da skipet gled ut i sjøen tirsdag, økte belastningen på vaierne akter. Det er derfor ikke mulig for personell å arbeide i nærheten av festepunktene på land.


  Forsvaret advarer publikum på det sterkeste mot å bevege seg inn i forbudssonen rundt skipet.


  «Det er fortsatt betydelig risiko for at fartøyet kan gli ut på dypere vann», heter det i pressemeldingen.


 • av Ørjan Torheim
  i går05:25

  Slåssing ved Den blå steinen i natt: - Det er i hvert fall to tenner som er gått


  Voldshendelsen skjedde ved Den blå steinen på Kong Olav Vs plass.
  Voldshendelsen skjedde ved Den blå steinen på Kong Olav Vs plass.
  FOTO: Håvard Bjelland (arkiv)

  Klokken 01.42 natt til fredag fikk politiet i Bergen melding om en person som angivelig var blitt slått ned ved Den blå steinen midt i sentrum. Gjerningsmannen skulle vært stukket av, ifølge meldingen.


  Operasjonsleder Terje Magnussen forteller at de rykket ut og fant en skadet mann på 26 år på stedet. Det er uvisst for Magnussen om mannen faktisk var bevisstløs. 26-åringen ble sendt til legevakten.


  - Det er i hvert fall to tenner som er gått, sier Magnussen.


  Den antatte gjerningsmannen, en 46-åring som er kjent for politiet fra før, var i nærområdet og ble pågrepet. Han ble tatt på bakgrunn av beskrivelser politiet fikk.


  - 46-åringen er satt i arresten og må forklare seg i dag. Han er anmeldt for kroppsskade.


  Magnussen kjenner ikke til hva som var opptakten til slåssingen.Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende