17:05:42Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Sykkelulykke i Kanalvegen
13. juni kl 09:47av Hilde Olsen Aalvik

09.14 skal to syklister ha kollidert like ved forretningen MC-Marine. Det er opplyst om skade i arm hos den ene syklisten, en mann (65), som har blitt kjørt til legevakten av politiet, melder politiet på Twitter. 


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • 14:58 av Hilde Heian

  Stjal fra pub på Stord


  Både kassabeholdningen og alkohol ble stjålet fra en en pub i Sagvåg på Stord søndag kveld. Politiet ønsker tips på telefon 02800 om tyveriene som skjedde i åpningstiden, melder politiet på Twitter. 


 • 09:52 av Per Willy Lindberg

  Mann må opereres etter vold på Voss


  Ved 03-tiden natt til søndag ble en mann utsatt for vold ved Shell-stasjonen på Voss. Han ligger nå på Haukeland universitetssykehus og skal opereres. Mannen er i 30-årene og har fått skader i ansiktet, trolig som følge av slag.


  - Vi ønsker å komme i kontakt med alle som var på Shell-stasjonen rundt 03-tiden natt til søndag. Noen har sett hva som skjedde, og vi ber dem ta kontakt med politiet slik at vi kan finne gjerningsmann, sier Håvard Skattum ved Voss lensmannskontor.


  Politiet på Voss har telefon 56 52 87 00 eller 02800.


 • i går16:15 av Per Willy Lindberg

  Mann pågrepet etter brann i Os


  Søndag formiddag rykket nødetatene ut til Industrivegen i Os etter melding om brann. Det var røyk fra boligene i Vartun.


  Brannen ble raskt slukket, og politiet fikk tidlig mistanke om at noen hadde tent på. En mann ble pågrepet og satt i arrest.


  - Undersøkelser blir gjort og han skal avhøres, sier operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt.


 • i går14:18 av Per Willy Lindberg

  Pirattaxisjåfør anmeldt for voldtektsforsøk


  Natt til søndag skal en kvinne ha satt seg inn i en pirattaxi i Bergen sentrum og kjørt mot Fana. Bilen ble ført av en mann. Like før klokken 03.00 fikk politiet melding om at hun skulle ha blitt forsøkt voldtatt av sjåføren.


  - En mann er pågrepet og sitter i arrest. Han er ennå ikke avhørt, sier politiadvokat Line Skjengen.


  Hun ønsker ikke å uttale seg om hvor og når mannen ble pågrepet.


 • i går12:55 av Torunn Alice Aarøy

  Kjørte vinglete i sentrum 


  En mann i 20-årene er siktet for promillekjøring  søndag morgen. Han ble observert mens han kjørte i sentrum av Bergen. Da skal han  ha kjørt vinglete og vært oppå fortauskantene. Vitnet tok registreringsnummeret på bilen og ringte politiet. Deretter dro politiet hjem til mannen. 


  - Han fremsto beruset da vi tok kontakt rundt klokken 09.30 i dag, sier operasjonslede Tatjana Knappen ved Vest politidistrikt. 


  Mannen ble tatt med til legevakten for at politiet kunne sikre seg blodprøve. De har opprettet sak og tatt mannens førerkort.


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende