16:13:45Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Sykkelulykke i Kanalvegen
13. juni kl 09:47av Hilde Olsen Aalvik

09.14 skal to syklister ha kollidert like ved forretningen MC-Marine. Det er opplyst om skade i arm hos den ene syklisten, en mann (65), som har blitt kjørt til legevakten av politiet, melder politiet på Twitter. 


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • 07:59 av Eivind Fondenes

  Taxisjåfør mistenkt for ruskjøring


  Like før klokken 03.00 natt til tirsdag kontrollerte politiet en taxi i Christian Michelsens gate i sentrum etter melding om vinglete kjøring. 


  – Vi fikk melding fra andre personer som oppholdt seg i gaten. Taxisjåføren er mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand, sier operasjonsleder Per Algerøy ved Vest politidistrikt.  


  Politiet tror ikke mannen hadde drukket alkohol, men at han var påvirket av andre rusmidler. 


  – Hva det kan være vil blodprøven vise, sier Algerøy. 


  Han sier politiet ser ekstra alvorlig på yrkessjåfører som kjører i ruspåvirket tilstand. 


  – Ruskjøring er alvorlig uansett, men det er klart det er et ekstramoment når det er gjelder en yrkessjåfør, sier Algerøy.


 • 05:59 av Eivind Fondenes

  Mann tatt for tyveriforsøk ved Sjøboden


  En mann ble tatt på fersk gjerning i natt da han forsøkte å bryte seg inn i et kjøleskap ved uteserveringen utenfor Sjøboden på Bryggen.


  – Han krøp under en presenning og gikk løs på noen kjøleskap som sto under. Han var nok ute etter det som var inne i dem, forteller operasjonsleder Per Algerøy ved Vest politidistrikt. 


  Mannen ble tatt av politiet rundt klokken halv fire. Han var beruset og ble satt i drukkenskapsarresten. I tillegg er han anmeldt for forsøk på tyveri.  • i går16:40 av Hilde Olsen Aalvik

  Seksåringen som var savnet er kommet til rette


  Gutten som ble meldt savnet fra Rudolf Steiner-skolen på Paradis i ettermiddag er nå funnet. Han er uskadd og i fin form, skriver politiet på Twitter. 


 • i går16:16 av Hilde Olsen Aalvik

  Seksåring savnet fra Rudolf Steiner-skolen på Paradis


  En seks år gammel gutt med Downs syndrom er meldt savnet fra Steiner-skolen på Paradis. Han er iført gul regnjakke og blå regnbukse. 


  - Gutten ble meldt savnet klokken 14.15 fra skolen. Han var da sist sett en halvtime før, 13.45. Vi startet å lete ved skolen, og har nå satt inn en del ressurser som leter på familieadresser og steder han oppsøker, sier operasjonsleder Stein Rune Halleråker. 


  Gutten er ennå ikke funnet. 


  - Ingenting tyder på at han er utsatt for noe kriminelt eller at han selv har  utsatt seg for skade. Vi ønsker å finne ham så fort som mulig, og ber derfor publikum om å ta kontakt hvis de vet noe, sier Halleråker. 


  Politiet ber folk som har tips i saken om å ta kontakt på telefon 02800. 


 • søndag12:16 av Paul Andre Sommerfeldt

  Stor vannlekkasje i Samnanger 


  FOTO: Samnanger brannvesen

  Brannvesenet har rykket ut til en større vannlekkasje i tekstilfabrikken til Samnanger fabrikker. 


  Ifølge vaktkommandør Jan Ove Haga i 110-sentralen skyldes lekkasjen at sprinkleranlegget har blitt utløst i løpet av natten.   - Det er ca 200 kvadratmeter gulvflate som er dekket av vann, med rundt 4 cm høyde på vannet. Vi er redde for at vannet skal gå gjennom taket, og spre seg til et større lager i etasjen under, sier Haga. 


  Brannvesenet er på stedet og har satt inn vannsugere og tørkevifter. 
Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende