21:35:43Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Person død etter fall
26. mai kl 18:34av Marianne Nilsen/Anne Jo Lexander

Lørdag klokken 17.11 fikk politiet melding om at en person hadde falt fra en boligblokk i Vadmyrveien i Loddefjord.


- Vi fikk melding om at en person har falt, eller på en eller annen måte har kommet seg ut fra niende eller tiende etasje i Vadmyrveien. Mannen er mellom 30 og 40 år gammel, og ble bekreftet død på stedet, sier operasjonsleder Hans-Eirik Thue ved Vest politidistrikt.


Nødetatene er på stedet.


Les mer her.


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Marianne Nilsen
  18:01

  Måtte kvele brann med sand


  Tirsdag ettermiddag fikk brannvesenet melding om brann inne i et fjellanlegg i Fanavegen.


  - Det er silisium som brenner inne i en tunnel til Fana Stein og Gjenvinning. Brannmannskapene er på vei inn i tunnelen, sa vaktkommandør Sigbjørn Villanger ved 110-sentralen.


  Ifølge vaktkommandøren er det problemavfall som lagres inne i tunnelen.


  - Brannen ble kvelt med sand. Sanden ble kjørt inn med hjullaster og tippet over bålet, sier vaktkommandør Jan Ove Haga. 


  Brannvesenet var ferdig på stedet klokken 14.55. 


 • av Ørjan Torheim
  14:07

  Dom: Stjal syv pulsklokker og lurte til seg penger med Kari Traa-jakke


  En mann (38) bosatt i Bergen er dømt til ett års fengsel for blant annet flere tyverier og kjøring uten gyldig førerkort. Straffen fra Bergen tingrett er en fellesstraff kombinert med en tidligere dom, der en del av straffen var betinget.


  I februar i år, fastslår retten, stjal 38-åringen syv Polar pulsklokker fra XXL i Fana. Noen uker seinere tok han en Kari Traa parkas, verdt 2490 kroner, fra en Coop-butikk i Øvregaten og leverte den som retur i kassen. Dermed fikk han utbetalt de 2490 kronene som jakken kostet.


  Mannen erkjente skyld for noen av forholdene, men nektet for andre. Pulsklokkene mente han at han ikke kunne dømmes for, fordi alarmen gikk og at han deretter la klokkene tilbake. Dommerne mener tyveriet var fullbyrdet idet han tok av alarmene og la klokkene i en pose.


  Mannens forsvarer mente det var tvil om klientens tilregnelighet, noe retten har avvist. 38-åringen frifinnes for et narkotikaforhold han sto tiltalt for, men blir også dømt for stjeling fra et apotek og fra en Jernia-butikk på Nesttun. På Nesttun stjal han en kjøkkenmaskin.


 • av Hilde Heian
  13:37

  Kontroll på brann i fjellanlegg


  Brannvesenet melder om en brann inne i et fjellanlegg i Fanavegen. Nødetatene er på plass og brannmannskapene skal nå ha kontroll på brannen.


  - Det er silisium som brenner inne i en tunnel til Fana Stein og Gjenvinning. Brannmannskapene er på vei inn i tunnelen, sier vaktkommandør Sigbjørn Villanger ved 110-sentralen.


  Brannvesenet har rykket ut fra to stasjoner etter at meldingen om brannen kom klokken 13.00. Ifølge vaktkommandøren er det problemavfall som lagres inne i tunnelen der det nå brenner. • av Hilde Heian
  12:39

  Knivstukket kvinne til sykehus


  En kvinne er fraktet i ambulanse til Haukeland etter å ha blitt stukket i halsen, melder BA.


  Politiet rykket ut i 11.30-tiden med flere patruljer til en adresse i nærheten av sentrum etter å ha fått melding om en mulig knivstikking.


  – Hun skal ha et kutt i halsen som kan tyde på at hun har blitt stukket med kniv. Såret skal virke overflatisk, og tilstanden er ikke alvorlig. Kvinnen er fraktet med ambulanse til Haukeland, forteller operasjonslederen Terje Magnussen til avisen.


  Politiet skal ha kontroll på alle parter og det skal være en relasjon mellom de involverte, opplyser operasjonslederen.


  Kvinnen skal ifølge BA ha blitt stukket i halsen etter en krangel med en mann.


  Det skal også ha vært vitner til hendelsen.


 • av Paul Andre Sommerfeldt
  i går09:14

  Lettere skadet i fallulykke   En 83 år gammel mann er innlagt på Haukeland sykehus med lettere skader etter en fallulykke i Fyllingsdalen natt til søndag.


  Ulykken skal ha skjedd klokken 04.50. Dette opplyser Helse Bergen i en pressemelding. 


  Politiet skal ikke ha blitt koblet inn i hendelsen, opplyser operasjonslederen i Vest politidistrikt. 


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende