02:11:00Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Alvorlig skadet etter fallulykke i Aurland
16. mai kl 19:42av Linnea Skare Oskarsen

HENTET: Kvinnen ble hentet av luftambulansen onsdag.
HENTET: Kvinnen ble hentet av luftambulansen onsdag.
FOTO: Arne Veum

Kvinnen (25) som ble fraktet til Haukeland universitetssykehus etter et fall i Aurland onsdag morgen, er alvorlig skadet. Det fremkommer i en pressemelding fra Helse Bergen onsdag kveld.


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • i går13:09 av Ørjan Torheim

  Tatt i politiets skolestartkontroll: - Han var så opptatt med mobilen at han ikke så oss


  Atle Olav Heradstveit
  Atle Olav Heradstveit
  FOTO: Adrian B. Søgnen (arkiv)

  Torsdag var det skolestart for titusenvis av elever i bergensskolene. Politiet var tungt til stede, og ved Eventyrskogen skole i Sandviken fikk de «fangst».


  Leder for trafikkseksjonen i sentrumspolitiet, Atle Olav Heradstveit, sier en mannlig bilist, idet han passerte skoleområdet, var så opptatt av mobilen sin at han ikke la merke til politimannen på motorsykkel.


  - Han fikk et forenklet forelegg og erkjente å ha brukt mobil. Det kostet ham 1700 kroner. Så vidt jeg vet var dette ikke en skolebarnforelder, sier Heradstveit.


  Politiet hadde ikke fartskontroller ved skolene i Bergen torsdag, men varsler at det vil komme i tiden fremover.


  - Fartskontroller binder opp mange folk, og torsdag prioriterte vi å ha politi til stede ved flest mulig skoler. • i går11:53 av Ørjan Torheim

  Slipper å sitte inne for nesten to kilo hasj - bergensmann narkodømt for syvende gang


  I september i fjor ble den 36 år gamle mannen tatt for oppbevaring av 1,65 kilo hasj og noe annen narkotika i Loddefjord.


  Bergen tingrett dømte ham denne uken til ni måneders betinget fengsel. Altså slipper han å sone hvis han skikker seg de to neste årene.


  En viktig grunn til at dommen ble betinget er at mannen har psykiske og til dels fysiske plager. 36-åringen tilsto alt han var anklaget for.


 • i går11:23 av Ørjan Torheim

  Båteier ved Marineholmen ble vekket av jolletyv. Nå har 27-åring mye å svare for.


  En 27 år gammel mann kan i dag bli satt i varetekt, siktet for fem-seks tilfeller av biltyverier og forsøk på båttyveri i sommer. Han møtte i Bergen tingrett i 10-tiden i dag.


  Ifølge politiet er dette samme mann som en natt i slutten av juli løsnet en jolle fra en større båt ved Marineholmen i Bergen. Eieren våknet imidlertid, og han holdt øye med tyven til politiet kom.


  Politiadvokat Øivind Bjørkås sier mannen har en lang rekke forhold å svare for også fra tidligere. De siste forholdene, som er grunnlaget for fredagens rettsmøte, er knyttet til Bergen og Askøy.


 • i går09:59 av Marita Ramsvik

  Bilbrann på Sveio


  Sveio brannvesen kjører ut på en melding om en bilbrann i Valevåg. Alle passasjerer skal være ute av bilen, og ingen skal ha kommet til skade. 


  Ifølge Sør – Vest politidistrikt sin twittermelding skal bilen ha kjørt i den undersjøiske tunnellen i Stord. Passasjerene merket at noe var galt, og klarte å komme seg ut av tunnelen og parkert bilen før den begynte å brenne


  Brannvesenet jobber med å slukke brannen nå.


 • i går06:42 av Anne Elin Hovden

  Ikke brann på Varåsen


  I 06.30-tiden melder 110-sentralen at lynnedslaget på Nedre Varåsen på Os ikke forårsaket brann, men at det var en del svidde ledninger. I tillegg ble deler av takkontruksjonen svidd.  


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende