04:38:34Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Fallulykke i Aurland
16. mai kl 10:37av Ole Jacob Riise

HENTET: Den skadde personen blir hentet av luftambulansen.
HENTET: Den skadde personen blir hentet av luftambulansen.
FOTO: Arne Veum

Helse Førde AMK fikk melding klokken 09.12 om en fallulykke i Aurland kommune. En person er skadet. Vedkommende er fraktet til Haukeland universitetssjukehus i luftambulanse. 


Sogn Avis har vært i kontakt med kommuneoverlege i Aurland, Trygve Ness. Han forteller at fallulykken involverte en speedracer


- Det var et hardt fall. Det kan være alvorlige skader, sier Ness til Sogn Avis. 


Han opplyser avisen om at personen er en norsk kvinne. 


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • i går19:54 av Linnea Skare Oskarsen

  Politiet rykket ut til slåsskamp


  Politiet fikk en melding om en slåsskamp i Hardangervegen, Bergen. En person blør fra ansiktet. Det meldte Vest politidistrikt på Twitter klokken 19.50, onsdag kveld. 


  – Politiet har kontroll på to personer, begge menn i 30-årene, som har vært involvert i slagsmålet. En av personene er kjørt til legevakten for nærmere sjekk, melder Vest politidistrikt på Twitter 20.15, onsdag kveld. 


 • i går19:22 av Ken Rossland

  Mann anholdt etter branner i bofellesskap


  PÅ PLASS: Her er nødetatene på plass ved brannstedet.
  PÅ PLASS: Her er nødetatene på plass ved brannstedet.
  FOTO: 2211-TIPSER

  Nødetatene rykket onsdag kveld ut til et bofellesskap i Olav Bjordals vei på Breistein i Bergen. De hadde fått melding om at det var brann i dyner utenfor bygget.


  - Da vi kom frem, var døren blokkert. Vi tok oss inn og oppdaget flere småbranner inne i bygningen. Brannfolkene gjennomsøkte alle rom uten å finne folk, sier vaktkommandør Ole Jakob Hartvigsen.


  Hartvigsen opplyser at det var påsatt minst tre mindre branner inne i huset og en brann utenfor huset.


  - Heldigvis fungerte brannalarmen - og sprinkleranlegget ble utløst, sier Hartvigsen.


  Operasjonsleder Dag Olav Sætre i Vest politidistrikt opplyser at en mann ble anholdt på stedet. Mannen skal ha vært godt ruset.


  - Det er åpenbart at brannene ikke har startet av seg selv, sier Sætre.


  Den ene leiligheten i bofellesskapet er ifølge politiet ikke beboelig etter brannen.


  - Vi har fått opplyst at de som bor der ikke var hjemme da brannen startet, sier Sætre.


  Også i forrige uke rykket brannvesenet ut til brann i Olav Bjordals vei. Da ble en mann pågrepet


 • i går17:45 av Linnea Skare Oskarsen

  Brann nær jernbanen i Vaksdal


  Det brenner i gress og kratt ved Trollkjeslvegen. Brannvesenet er på vei til stedet, melder 110-sentralen på Twitter, 17.40 onsdag ettermiddag. 


  Brannvesenet er på stedet og brannen er delvis slukket og under kontroll, sier, Karl Arne Røyseth, vaktkommandør i 110-sentralen litt før klokken 18, onsdag ettermiddag. 


 • i går16:03 av Rune Stølås

  Politiet ber om tips etter at syklist ble funnet død


  FOTO: BJØRN ERIK LARSEN

  Det er fortsatt uklart for politiet hva som ledet frem til at en 40 år gammel mann omkom og ble funnet i veibanen i Stordalen natt til 16. mai.


  Det er gjort vitneavhør, tekniske undersøkelser og obduksjon uten at politiet har fått klarhet i om hendelsen er en ren ulykke eller om det har skjedd noe straffbart.


  «Politiet anser saken som alvorlig grunnet den tragiske utgangen den fikk og saken etterforskes både med henblikk på eventuelle straffbare forhold og for å kunne gi pårørende bedre svar om hva som skjedde», skriver politiadvokat Kjetil Tomren i en pressemelding. 


  Politiet er spesielt interessert i å avklare om flere personer var i området den aktuelle natten, enn dem som allerede er avhørt i saken. 


  Tomren opplyser at det også er av interesse å snakke med personer som har vært i området uten at de har observert noe spesielt. 

   


  Politiet jobber nå med å kartlegge bevegelsene til 40-åringen og eventuelle andre personer på stedet den aktuelle natten. 


  Politiadvokaten ber alle som var i området mellom E39 i Matre og Stordalen Skisenter på fylkesvei 381 mellom klokken 22.00 15. mai og 01.30 16. mai om å ta kontakt på telefon 99151751 eller e-post til epost.nordhordland@politiet.no • i går14:43 av Ole Jacob Riise

  Arbeidsuhell på Stord


  Politiet i Sør-Vest melder på Twitter klokken 14.36 om en arbeidsulykke på Stord. En arbeider skal ha falt fra et stilas og personen fremstår som lettere skadet. Ambulanse er på vei til stedet. 


  – Pasienten er en mann i 60-årene. Han har muligens brudd i foten etter et fall på to til tre meter. Patruljen har tatt avhør av ham og sak er opprettet. Arbeidstilsynet er også varslet. Det melder politiet i Sør-Vest på Twitter litt før klokken 16.30.


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende