08:05:04Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Full fyr i garasje på Askøy
16. mai kl 05:38av Arne Edvardsen

Klokken 02.48 i natt ble det meldt om full fyr i en garasje på Vestre Vardane på Askøy. Politi og brannvesen rykket til stedet som ligger på Erdal.  


Det viste seg å være liten fare for spredning til bolighus. Etterslukking pågikk ut over natten. En bil er utbrent, melder 110-sentralen på Twitter.


- Ingen personer ble skadet i brannen. Politiet vil opprette sak, melder Vest politidistrikt på Twitter.


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • 06:21 av Paul Andre Sommerfeldt

  Bevisstløs etter spark mot hodet  Politi og ambulanse rykket natt til lørdag ut til melding om en mann som hadde blitt sparket i hodet av en ukjent gjerningsperson ved Veiten i sentrum av Bergen.


  Mannen var bevisstløs og ble fraktet til Bergen legevakt i ambulanse. 


  Operasjonsleder Hans-Eirik Thue opplyser at politiet så langt ikke har pågrepet noen gjerningsperson.


  Ifølge NRK skal ikke mannen være alvorlig skadd. 


  Thue kan ellers melde at natten har forløpt rolig.   - Det har vært mye folk på byn, men det meste har gått greit for seg, sier operasjonslederen.


 • 06:12 av Paul Andre Sommerfeldt

  Mann angrep taxisjåfør og politibetjent   Politiet rykket klokken 02.18 natt til lørdag ut til Vågsbotn i Åsane etter melding om en taxisjåfør som var angrepet av en mann. 


  - Da politiet kom til stedet, var han såpass ruset at en kvinnelig betjent ble sparket i ansiktet. Hun var forberedt på at det kunne skje, sier operasjonsleder Hans-Eirik Thue i Vest politidistrikt. 


  Mannen i 30-årene ble anmeldt for ordensforstyrrelse og vold mot tjenestemann. Han sitter nå i arresten på politihuset i Bergen. 


 • 06:03 av Paul Andre Sommerfeldt

  Kvinne hoppet i Smålungeren  Politiet fikk klokken 02.10 natt til lørdag melding om en kvinne som hadde hoppet i Smålungeren i sentrum av Bergen.


  Politi og ambulanse ble sendt til stedet. Kvinnen ble fraktet til Bergen legevakt med ambulanse, melder Vest politidistrikt på Twitter. 


  Det er ikke kjent hvorfor kvinnen hoppet i vannet. 


 • i går13:09 av Ørjan Torheim

  Tatt i politiets skolestartkontroll: - Han var så opptatt med mobilen at han ikke så oss


  Atle Olav Heradstveit
  Atle Olav Heradstveit
  FOTO: Adrian B. Søgnen (arkiv)

  Torsdag var det skolestart for titusenvis av elever i bergensskolene. Politiet var tungt til stede, og ved Eventyrskogen skole i Sandviken fikk de «fangst».


  Leder for trafikkseksjonen i sentrumspolitiet, Atle Olav Heradstveit, sier en mannlig bilist, idet han passerte skoleområdet, var så opptatt av mobilen sin at han ikke la merke til politimannen på motorsykkel.


  - Han fikk et forenklet forelegg og erkjente å ha brukt mobil. Det kostet ham 1700 kroner. Så vidt jeg vet var dette ikke en skolebarnforelder, sier Heradstveit.


  Politiet hadde ikke fartskontroller ved skolene i Bergen torsdag, men varsler at det vil komme i tiden fremover.


  - Fartskontroller binder opp mange folk, og torsdag prioriterte vi å ha politi til stede ved flest mulig skoler. • i går11:53 av Ørjan Torheim

  Slipper å sitte inne for nesten to kilo hasj - bergensmann narkodømt for syvende gang


  I september i fjor ble den 36 år gamle mannen tatt for oppbevaring av 1,65 kilo hasj og noe annen narkotika i Loddefjord.


  Bergen tingrett dømte ham denne uken til ni måneders betinget fengsel. Altså slipper han å sone hvis han skikker seg de to neste årene.


  En viktig grunn til at dommen ble betinget er at mannen har psykiske og til dels fysiske plager. 36-åringen tilsto alt han var anklaget for.


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende