08:46:02Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Politiet ber om fire ukers varetekt for mistenkt knivstikker i Strax-tunnelen
14. mai kl 08:59av Ørjan Torheim

FOTO: Eirik Brekke (arkiv)

Fredag kveld ble en mann i 30-årene kjørt til sykehus etter å ha blitt stukket med kniv i undergangen ved Strax-huset på Gyldenpris.


En mann og en kvinne ble i etterkant pågrepet. Mandag krever politiadvokat Eli Valheim fire ukers varetekt for mannen.


Valheim sier til BT at hun vil be om brev- og besøksforbud i varetektsperioden.


Mandag morgen hadde hun ikke fått lest seg skikkelig opp på saken, men sier at siktede «nok ikke er et ubeskrevet blad».


Mannen har nektet straffskyld. Offeret ble ifølge Haukeland lettere skadet.


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • 10 min av Ørjan Torheim

  Valp bet hull på slange - hus vannskadet i natt  I 03-tiden natt til mandag rykket Bergen brannvesen ut etter melding om vannlekkasje i et rekkehus i Breimyra i Åsane.


  Ifølge vaktkommandør Ronald Drotningsvik ved 110-sentralen i Hordaland hadde en valp bitt hull på en vannslange. Resultatet ble at relativt store mengder vann rant ut.


  Lekkasjen skal ha oppstått i andre etasje.


  - I etasjen under måtte vi ta strømmen fordi det hadde kommet vann i spottene i taket. Vannet ble sugd opp, og et saneringsselskap ble sendt til stedet, sier Drotningsvik.


  Brannmannen oppsummerer slik:


  - Det er greit å ha valp. Men ikke så greit når det går sånn.


 • 06:21 av Anne Elin Hovden

  Høyballer opp i røyk


  I 23-tiden søndag ble det meldt om brann i en del høyballer ved fotballbanen på Hafslo. Brannvesenet rykket ut for å slukke, og bad også om assistanse fra politiet, melder politiet på Twitter. 20-30 høyballer stod da i brann. Det er ikke meldt om ytterligere skader, og brannen ble raskt slukket.


 • 00:38 av Per Willy Lindberg

  Mistenkt for promille i Nordhordland


  Da politiet ved midnatt fikk melding om en bil som kjørte vinglete fra Alverstraumen mot Knarvik, ble den stanset og fører kontrollert.


  Patruljen fattet mistanke om at fører var ruset. En mann (28) tas til legevakt for blodprøve.   • i går23:22 av Per Willy Lindberg

  Ampert mellom drosjesjåfør og passasjer


  Klokken 22.55 fikk politiet i Bergen melding om amper stemning i Kristian Bings vei på Løvstakksiden.


  Patrulje ble sendt til stedet, og det var krangel mellom en drosjesjåfør og en passasjer. Personer på stedet holdt partene fra hverandre.


  - Så langt er det ikke kjent hvorfor det har oppstått en konflikt. Det er opplyst at passasjeren er veldig beruset og at sjåføren skal ha blitt slått, men han er ikke skadet, sier Frode Kolltveit, operasjonsleder i Vest politidistrikt. • i går21:12 av Ingunn Røren

  Leter etter truende mann i sentrum 


  Politiet i Bergen leter etter en beruset mann som skal ha opptrådt truende på flere utesteder. Mannen beveger seg rundt i sentrum, er åpenlyst beruset og oppfører seg på en måte som gjør at politiet vil ha kontroll på ham, opplyser operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt. 


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende